Är det bara jag som tycker att alla andra är jobbiga?

Vår nya föreläsning med Morgan Alling och David Loid blev snabbt en publikfavorit! En föreläsning om hur du hanterar dig själv och andra på jobbet.

David Loid talar om de övergripande strukturerna som gör att vi uppfattar varandra som besvärliga: Värderingar, tidsuppfattning, kommunikationsstil, personlighet och världsbild.

– Genom att aktivt leta efter de gemensamma nämnarna och söka identifikation med de människor du möter samt jobba med din självkänsla, kommer du att förstå människor bättre och de kommer att bli mindre besvärliga för dig, säger David Loid.

Morgan Alling talar om varför de program vi har i våra hjärnor gör att vi uppfattar varandra som besvärliga.

Vi utvecklar lätt vanor, vilket leder till att vi gärna försöker hantera olika problem på ett och samma sätt. Vi spelar ett slags ”favoritroll”. Men för att vara effektiv i samspelet med andra är det en tillgång om man kan spela flera olika roller och växla mellan dem beroende på situationen.

Boka föreläsningen till företaget

Du som missade de öppna föreläsningarna i höst har möjlighet att boka föreläsningen direkt till ditt företag. För mer information eller bokning, kontakta Annika Lorenzson på 031-733 33 37 eller annika.lorenzson@lfl.se