Öppna föreläsningar – fördelaktigt för alla företag

Nu är det semestertider och många företag går ner på sparlåga under sommaren. För den som ska arrangera företagets kickoff, konferens eller liknande i höst är det dock hög tid att se sig om efter alternativ och boka in någon aktivitet. Vi har ett stort utbud av föreläsningar i Stockholm men även föreläsningar i Göteborg som är både utvecklande och inspirerande för hela arbetsgruppen.

Öppna föreläsningar är mycket populära av flera olika anledningar. Föreläsningarna är ett sätt att få höra några av de bästa föreläsarna i Sverige till ett mycket fördelaktigt pris och samtidigt hämta inspiration, kunskap och nya insikter. De öppna föreläsningarna arrangeras regelbundet runt om i Sverige och gör det mycket enkelt för företag att planera in en fortbildningsdag genom en öppen föreläsning.

Föreläsningarna är dessutom ett mycket bra alternativ för mindre företag, som inte har resurser eller möjlighet att boka en intern föreläsning. Det är även fördelaktigt för företag som vill skicka en avdelning eller en grupp inom organisationen på en utvecklande och tidseffektiv personaldag.

Boka öppna föreläsningar som er kick-off

Som företagsledare är det viktigt att få de anställda att känna sig motiverade över att vara tillbaka på arbetsplatsen efter semestern. Att då boka in en öppen föreläsning redan i början av hösten är ett bra alternativ för att stärka personalens kompetens, motivation och samarbete. En professionell föreläsare kan ge ditt företagsevent en helt annan nivå oavsett om det gäller utbildningsdagar, konferenser eller kurser.

För att lyckas med en kick-off eller konferens krävs det planering och framförhållning. Att enbart planera in möten och ha flertalet case på agendan är ingen bra kombination. Samtidigt som att enbart underhållande moment inte berör alla punkter som man behöver gå igenom. Att hitta en bra balans mellan underhållning och inspiration är mycket viktigt för att lyckas med sin kick off. Vill du säkerställa en bra balans mellan underhållning, allvar och utveckling är öppna föreläsningar något för din arbetsplats.

Föreläsningar Stockholm

Under hösten kommer flera spännande och intressanta öppna föreläsningar att äga rum i Stockholm. Perfekt för företag som vill ge sina anställda något extra för att starta igång efter semestern. Föreläsningarnas ämnen varierar, vilket ger dig och dina anställda möjlighet att utvecklas inom flera olika områden. Här är ett urval av de öppna föreläsningar som äger rum under hösten:

  • Våga tänka nytt – från motgång till framgång
  • Knäck koden för mångfald
  • Har du en besvärlig kollega?
  • Tillsammansprojektet – nyttan av att vara omgiven av olikheter
  • Du vinner – bemöda dig om att bemöta

Kontakta Lära för Livet för mer information om de öppna föreläsningarna eller Lära för Livets talarförmedling för att boka interna föreläsningar. Läs deras bästa föreläsartips, där några av Sveriges bästa föreläsare ger sina bästa verktyg och tips inom intressanta ämnen.

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Lära För Livet.”