Öppna föreläsningar inspirerar till nya prestationer

För att komma igång efter semestern väljer många företag att arrangera kickoff, konferens eller liknande. Allt för att inspirera personalen till nya prestationer. Öppna föreläsningar i Jönköping, Vara och Göteborg är exempel på utvecklande event under hösten.

Som företagsledare vill man såklart att alla anställda ska känna sig motiverade och glada över att vara tillbaka på arbetet. Ett bra sätt att peppa personalgruppen inför en ny jobbtermin är då att stärka dem, deras kompetens och samarbete.

Detta kräver dock lite planering och eftertanke. När du arrangerar kickoff eller konferens är det viktigt att inte bara lägga in underhållande moment men inte heller stapla många tunga möten på varandra. Allting handlar om att hitta en bra balans och skräddarsy eventet så att det passar era specifika behov.

En professionell föreläsare, utbildare eller inspiratör är ett exempel på inslag som kan lyfta ditt företagsevent till helt nya höjder. Detta oavsett om det är fråga om en utbildning, en underhållande kundsammankomst eller en kurs. Om du vill säkerställa att din personal får energi och input mer regelbundet, vid ett eller ett par tillfällen per termin kan du anmäla teamet till öppna föreläsningar.

Dessa arrangeras runt om i landet, med start i Vara, Göteborg, Malmö och Stockholm i oktober. Eftersom föreläsningarnas ämne varierar så kan du och dina anställda utvecklas inom flera olika områden, välj till exempel mellan följande teman:

Skapa fokus tillsammans

Om de anställda kan hjälpa varandra till nytt fokus och effektiv uthållighet går arbetet smidigare för alla. Annika R Malmberg är en erfaren och skicklig föreläsare som ger de rätta verktygen till din personal och som kan inspirera alla till nya bedrifter.

Betydelsen av samarbete

Christer Olsson är ytterligare en kompetent och erfaren föreläsare som guidar er vidare i frågan om värdebaserat ledarskap och medarbetarskap, vardagsinlärande, kunskapstrappan och mycket annat. Bästa vägen till en levande arbetsplats.

Prestationspsykologi och motivation

Vi växer som människor när vi hittar fram till nya positiva vanor och mönster, och i förlängningen bidrar vi också till utvecklingen av teamet som helhet. Ta med din personal på en öppen föreläsning med Michael Södermalm och få verktygen för att bygga ett framgångskoncept.

Kontakta Lära för Livet för mer information om öppna föreläsningar och andra typer av fortbildningskoncept. De arrangerar föreläsningar i Jönköping och många andra svenska städer nu under hösten.

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Lära för Livet.”