Öppna föreläsningar

Vi anordnar öppna föreläsningar i Stockholm och över hela landet.
Våra öppna föreläsningar står på en bred grund och vi arbetar alltid för att erbjuda föreläsningar inom spännande, aktuella och inspirerande ämnen.

Inspirationsföreläsningar för hela organisationen

Vi på Lära för Livet är övertygade om att människor växer och presterar bättre genom ökad kunskap och inspiration, därför arrangerar vi öppna föreläsningar runt om i hela landet, året runt.

En aha-upplevelse & konkreta verktyg

Tusentals nya och återkommande arbetsgrupper kommer till oss årligen och lyssnar till våra fantastiska föreläsare för att förnya sina kunskaper och bli ännu bättre på sina jobb. Vår ambition är att ge dig en och annan aha-upplevelse, förnyad arbetsglädje och konkreta verktyg för att göra din arbetsvardag smidigare och ännu mer glädjefylld! Tillsammans med våra kompetenta och inspirerande föreläsare ser vi till att du får en minnesvärd öppen föreläsning utöver det vanliga.

Aktuella öppna föreläsningar

För att läsa mer om respektive föreläsning, klicka på bilden eller “läs mer-knappen”.

Eric Thyrell

Petra Brask

Jonas Hammarberg

Markus Samuelsson, Robert Bloom

Cecilia Duberg, Aron Anderson

Christer Olsson

Clas Malmström

“Stämningen är på topp idag i hela vårt arbetslag. Dessa fortbildningsdagar med Lära för Livet blir liksom julafton för oss.”

Gunilla Zaar, verksamhetschef, Modersmålsenheten Vellinge kommun

Boka föreläsning med gratis rådgivning

Klicka på respektive föreläsning för mer information och bokning, har du några frågor eller funderingar kring att boka föreläsning så är du varmt välkommen att ringa eller mejla oss.

Ring oss på 031-733 33 30 eller 08-796 60 30, så hjälper vi dig.

Eller maila oss på lfl@lfl.se