Öppna föreläsningar

Kompetensutvecklande föreläsningar för hela arbetsgruppen!

Vi är övertygade om att människor växer och presterar bättre genom ökad kunskap och inspiration, därför arrangerar vi föreläsningar runt om i hela landet, året runt.
Tusentals nya och återkommande individer/arbetsgrupper kommer till oss årligen och lyssnar till våra fantastiska föreläsare för att förnya sina kunskaper och bli ännu bättre på sina jobb. Vår ambition är att ge dig en och annan aha-upplevelse, förnyad arbetsglädje och konkreta verktyg för att göra din arbetsvardag smidigare och ännu mer glädjefylld! Tillsammans med våra kompetenta och inspirerande föreläsare ser vi till att du får en minnesvärd upplevelse utöver det vanliga.

Vi erbjuder ett brett program och några av våra mest efterfrågade ämnen är Effektiv kommunikation, ett gott medarbetarskap och hur man som arbetsgrupp lyckas tillsammans. Alla våra program, lokaler och föreläsare är kvalitets och miljösäkrade vilket gör att vi kan garantera en hög standard på din upplevelse. Tillsammans bygger vi framgångsrika individer, grupper och organisationer! Vi erbjuder dig kostnadsfri rådgivning och väljer du att förenkla ditt vardagliga arbete med nya kunskaper genom våra föreläsningar, så lovar vi att bidra med glädje och ny inspiration till ditt yrkesliv! Nedan ser du våra just nu aktuella öppna föreläsningar, saknar du något i vårt program så tveka inte på att höra av dig till oss, vi hjälper dig att hitta en bra föreläsare och inom ämnen som passar dig. Klicka på respektive föreläsning för mer information och bokning, har du några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att ringa eller mejla oss.

I skuggan av #metoo
– Så jobbar ni för en jämställd & inkluderande organisation

Anna Ricknell, Sandra Lindström

Arbeta smartare – och få
mer gjort!

Thomas Lydahl

Du kan mer än
du tror

Föreläsare - Michael Södermalm

Michael Södermalm

Samarbeta – att lära och lyckas tillsammans!

Föreläsare - Christer Olsson

Christer Olsson

Om alla bara tänkte som jag

Colin Moon, Angela Ahola

“Stämningen är på topp idag i hela vårt arbetslag. Dessa fortbildningsdagar med Lära för Livet blir liksom julafton för oss.”

Gunilla Zaar, verksamhetschef, Modersmålsenheten Vellinge kommun