Best of Lära för Livet – 25 års jubileum!

Lära för Livet firar 25 år och vi vill härmed bjuda in er att fira detta med oss! 

Vi har samlat några av våra absolut bästa föreläsare genom åren för att kunna inspirera och ge verktyg i världsklass. Denna dag är gjord för att du och ditt team skall få förmånen att lyssna på flera olika föreläsare under en och samma eftermiddag och få ta del av deras inspirerande föreläsningar.

Under denna eftermiddag kommer ni kunna mingla med föreläsare, ta del av deras bästa framgångstips och mingla med oss på Lära för Livet! Det kommer finnas fina erbjudande för dig och dina kollegor för fortsatt inspiration och kunskap. På plats kommer även duktiga mötesritaren Frida ”FridaRit” Panoussis vara för att ”rita av” föreläsningar och visa er ett annat sätt att komma ihåg det värdefulla som sägs på scen.

Varmt välkomna till en inspirerande kalaseftermiddag med flertalet föreläsare i världsklass, underhållning, överraskningar, utlottningar, en riktigt Gofika och det viktigaste av allt – TÅRTA!

Föreläsare;

Skapa din egen framtid – 1995 VS. 2021; Lars-Eric Uneståhl och Lasse ”Brandmannen” Gustavson är duon som var vår första öppna föreläsning 1995, nu är dem tillbaka på scenen tillsammans för en uppgraderad föreläsning á la 2020!

Fängslande inspiration; Elizabeth Kuylenstierna är en av våra skarpaste föreläsare inom arbetsglädje etc. Hon har gjort flera spännande föreläsaruppdrag i Sverige men också för dem amerikanska fängelsedirektörerna. Elizabeth blev även vinnaren av Årets Talare 2019.

Motivation och arbetsglädje för teamet; Ju bättre vi som människor mår desto bättre kommer vi att trivas på vår arbetsplats, stärka varandra samt ge varandra utrymme att låta alla växa och utvecklas. Michael Södermalm är certifierad mental tränare från Skandinaviska Ledarskolan och har en masterexamen i prestationspsykologi. Michael kommer på ett enastående sätt ge nycklarna till hur vi växer som människor genom ansvar, för vår egen motivation, organisationens arbetsglädje och ett gott medarbetarskap.

Moderator; Under denna eftermiddag är det Leila Karchaoui som kommer guida oss på scenen mellan dessa fantastiska föreläsare. Vi kommer kunna luta oss tillbaka och vara i trygga händer!

Mötesritare/Graphic Recorder; Fantastiska Frida ”FridaRit” Panoussis kommer inspirera oss genom att rita under tiden föreläsningarna är och visa oss hur man på ett kreativt och vackert sätt kan komma ihåg vad som sades på scen.

 

Våren 2020

  • Stockholm 2 september kl.12.30-18.00
    Lokal: Meddelas senare *


För bästa resultat – kom hela arbetsgruppen eller ta med dina vänner för att få en riktig inspirationsboost!
Grupprabatt; Gå 5 betala för 4!

Föreläsning, fika, dryck och tårta 
Pris: 995kr/person ex moms.

*Lokalen meddelas på hemsidan 1 månad innan föreläsningen, men är alltid centralt beläget. Bokaren kommer även få välkomstmejl 1 vecka innan föreläsningen med all information med hålltider samt adress till lokal etc.

Med reservation för ändringar i programmet

Tider för dagen:

Kl.12.30 Jubileumsfirandet inleds på scenen av moderatorn Leila Karchaoui
Kl.12.45 1995 VS. 2021 – Lars Eric Uneståhl & Lasse ”Brandmannen” Gustavson
Kl.14.40 Fikapaus
Kl.15.10 Fängslande inspiration – Elizabeth Kuylenstierna
Kl.16.00 Motivation och arbetsglädje för teamet – Michael Södermalm
Kl.17.00 Vi avslutar med en stor överraskning, utlottning, mingel, bubbel och tårta