Get digital or die trying!

Jonas Hammarberg – föreläsare om digitalisering

Många ser den digitala transformationen av den egna verksamheten som en överlevnadsfråga. Den nödvändiga processen med digitaliseringen i organisationen går smidigare och blir lättare att implementera, efter en föreläsning med Jonas Hammarberg.

Digitaliseringen är på de flesta organisationers agenda, men långt från alla vet vad det innebär mer konkret, varför det händer så snabbt just nu? Vi kan vara eniga om att allt som kan utmanas kommer att utmanas, allt som kan digitaliseras kommer att digitaliseras och med det förändras förutsättningarna radikalt. Vad innebär det för verksamheten? Hur gör vi en framgångsrik digital transformation? Hur får vi organisationen att vilja vara med och hur hanterar vi motståndet? Detta och mycket mer berör Jonas Hammarberg i denna unikt utbildande föreläsning.

Jonas Hammarberg – digitalisering, vad är det?

1. En ny värld med nya utmaningar
– Du får en tydlig bild av vad som händer nu, varför det händer så snabbt och vad det innebär för människan, organisationen och samhället.

2. Vad handlar digitaliseringen om?
– Vad innebär digitalisering egentligen, vilka byggstenar är viktiga och hur hänger allt ihop?

3. Den digitala transformationens nio steg
– Vikten av att drömma stort, ta små steg och engagera varandra på resan.
– Vem ska egentligen leda arbetet, vilka intressenter blir nycklar

4. Hinder på vägen
– De vanligaste hindren på vägen
– Hur du kan vara säker på att de dyker upp
– Hur du hanterar dem

5. Organisationens Livskraft & Utvecklingskraft
– 6 krafter för framtiden
– Hur struktur och kultur kan samverka

6. Den nya tidens ledarskap
– Ett uppgraderat ledarskap
– Maskin och människa i symbios
– Skapa följare som skapar följare
– Det börjar med dig

Föreläsningen går att få skräddarsydd hos er!

Ni kan anlita Jonas Hammarberg internt till din arbetsplats, för en föreläsning/utbildning skräddarsydd efter era behov.
För kostnadsfri konsultation och för en prisuppgift vänligen kontakta vår talarförmedlingsexpert Annika Lorenzson annika.lorenzson@lfl.se alt. ring på 0761-44 41 52

“Vilken scenshow våra kunder fick uppleva på Mitel Customer Experience Days i Malmö när Jonas klev upp och levererade resan kring den digitala transformeringen – Get digital or die trying! Kan verkligen rekommendera Jonas som föreläsare – och det gör våra kunder också ser jag nu när jag läst alla utvärderingar från vårt event.”

Mitel

Bästa föreläsaren. Så proffsig och med energi o kraft. Inspiration men samtidigt handfast. Berörd och många tankeställningar. Påfylld med nya perspektiv. Jonas har gjort digitalisering till något mycket större och intressantare – den hör resan vill jag sitta i framsätet. Inte visste jag att jag hade så många rädslor, kände igen de flesta. Det här med tid och prioriteringar var så bra, tar det med mig direkt.

Region Uppsala, Strategiska ledarprogrammet