Våga tänka nytt!

– från motgång till framgång

Inget triggar oss människor så mycket som förändringar och vi står inför dem hela tiden. Ibland för att vi vill, ibland för att vi behöver och ibland för att vi inte har något val. Hur tar man sig an förändringar och utveckling på ett framgångsrikt sätt? Varför är det svårt? Hur hittar man nya sätt att förhålla sig till det som fortfarande är obekant och skrämmande?

Förändringar kräver mod och en stor dos nyfikenhet. Trots att det kan vara svårt och ibland även skrämmande med förändringar, behöver individen och gruppen som helhet båda delarna för att kunna ta dig framåt. Nyckeln är att våga agera utanför sin komfortzon, våga att vilja ta sig an utmaningar och bryta gamla invanda mönster för att nå sina mål!

Varmt välkommen till en viktig och helt unik föreläsning med fokus på mod och strategi för att stärka självledarskapet och lyckas med samarbeten, i en tid då vi behöver det som mest.

Cecilia Duberg lyfter med vetenskaplig förankring det som får individer, team och organisationer att lyckas med förändring och utveckling. Hon beskriver hur vi kan få en klarare och skarpare tillgång till de resurser vi redan har, och lär oss lyssna och lyfta varandra i resan genom förändring.

Aron Anderson ger verktygen till hur vi kan förverkliga våra drömmar – om mål, motivation, teamwork och drivkraft. Förutom Arons gripande historia delar han även med sig av sina bästa framgångsstrategier och hur man tillsammans kan tänka och jobba för att våga ta sig an förändring och nå sina mål!

Ur innehållet;

  • Optimera tillgången till dina resurser genom mental träning
  • Att bygga och lita på processen i förändring
  • Att våga att vilja
  • Betydelsen av reflektion
  • Självledarskap – att leva i nuet
  • Vänd motgång till framgång
  • Se möjligheter – oavsett svårigheter

Orter våren 2019

  • Göteborg 6 februari kl.18.00-21.00 – Lokal: Läppstiftet konferens

Med reservation för ändringar, som då skickas ut via mejl.
Samtliga lokaler är centralt belägna i respektive ort som föreläsningen äger rum.

Erbjudande: Gå 5 personer – betala för 4!

Boka tidigt pris: 795kr/person ex moms, när du anger rabattkoden
“Boka tidigt” i din bokning. 
Gäller fram till 1 månad innan respektive föreläsningstillfälle. Ordinarie pris: 995 kr/person ex moms.
Fika och arbetsmaterial ingår i priset.

Vi vill vara med och göra skillnad, därför kommer Lära för Livet skänka en del av vinsten för den här föreläsningen till Barncancerfonden! Var med och gör skillnad du också! Varmt välkommen med din bokning.