Föreläsning om arbetsglädje

Arbetsglädje = resultat! En ny föreläsning

Har man roligt på jobbet så skapar man resultat! Så varför inte passa på att ha kul på vägen till nya lysande framgångar och resultat?

Lisa Ekström berättar under den här inspirerande föreläsningen om hur du lyckas skapa resultat och samtidigt ha kul på jobbet! Skapar du hjältar på jobbet eller i världen så blir du en hjälte själv. Hur kan just du bli en hjälte? Hur kan just du bidra till att skapa en företagskultur som är rolig att vara en del av? Alla har ett ansvar för att skapa miljön man befinner sig i, hemma, på jobbet eller i livet. Lisa berättar om hur du kan bidra men också hur du kan byta perspektiv och då också få andra att bidra.

Lisa engagerar på ett personligt sätt, med en smittande livsglädje. Prestigelöst blandas fakta med anekdoter och egna erfarenheter. Lisa är ärlig och rak
och levererar i ett medryckande tempo med mycket aha-upplevelser och energi! Du får med dig många värdefulla tips att använda i din vardag för att skapa rätt medarbetarkultur och nå ännu bättre resultat!

Ur innehållet från föreläsningen om arbetsglädje:

  • Du är dina kollegors arbetsmiljö
  • Lär dig skapa hjältar
  • Nå bättre resultat & ha kul på vägen!
  • Livsindikatorn
  • Hur kan vi lära oss ta fler medvetna val?
  • Att byta perspektiv
Lisa Ekström

Föreläsningen går att få skräddarsydd hos er!

Ni kan anlita Lisa Ekström internt till din arbetsplats, för en föreläsning/utbildning skräddarsydd efter era behov.
För kostnadsfri konsultation och för en prisuppgift vänligen kontakta vår talarförmedlingsexpert Annika Lorenzson
annika.lorenzson@lfl.se alt. ring på 0761-44 41 52