Briljera mera!

– Du kan mer än du tror

Briljerar du på din arbetsplats? Inspirerar och motiverar du dina kollegor att bli den bästa versionen av sig själva och pushar du dina medarbetare till att våga briljera? Ju bättre vi som människor mår desto bättre kommer vi att trivas på vår arbetsplats, stärka varandra samt ge varandra utrymme att låta alla växa och utvecklas.

Del 1: Självledarskap – så leder du dig själv och andra!

I den första delen av föreläsningen samtalar vi om hur du som chef, medarbetare eller vilken roll du än har i organisationen kan leda dig själv och dina kollegor till framgång.
Att våga briljera är att vilja ta ett ökat ansvar, visa rätt attityd och dagligen sprida glädje samt positiv energi både till sina kollegor såväl som till sina kunder och samarbetspartners. Alla relationer bygger på ett gott självledarskap. Desto starkare självledarskap, desto lättare kommer du kunna bygga mer långsiktiga och hållbara relationer.

På ett enastående sätt ger Michael er verktygen till hur du blir en stjärna på att leda dig själv – och andra!

Del 2: Arbetsglädje – på riktigt!

I sista delen av föreläsningen kommer du få inspiration i världsklass!
Att våga och få lov att vara den bästa versionen av dig själv är nyckeln till ökat välmående och ökad framgång. Så hur skapar vi ett starkt, glatt och välmående team? Jo, tillsammans! Genom tolerans och öppen kommunikation skapar vi en inspirerande, engagerad och kreativ arbetsplats med högt i tak. Skapa en glädjefylld arbetsplats där ni eliminerar orden stress, press och negativitet.
Michael ger dig knepen till hur du kan motivera dig själv men också inspirera andra till samma motivation!

Välkomna på föreläsningen som får er att briljera ÄNNU mera!

Föreläsningens fokus;

  • Hur vågar man briljera?
  • Konkreta verktyg för hur du leder dig själv och andra
  • Så höjer du din lägsta nivå och briljerar mera
  • Nycklarna till ett starkt och framgångsrikt team
  • Hur får man motivationen att hålla?
  • Allas ansvar = allas stolthet
  • Gå från bra till ditt och ert nya bäst!
Föreläsare - Michael Södermalm

Föreläsningen går att få skräddarsydd hos er!

Ni kan anlita Michael Södermalm internt till din arbetsplats, för en föreläsning/utbildning skräddarsydd efter era behov.
För kostnadsfri konsultation och för en prisuppgift vänligen kontakta vår talarförmedlingsexpert Annika Lorenzson
annika.lorenzson@lfl.se alt. ring på 0761-44 41 52

“En föreläsare som ’gick rätt in i hjärtat’ med äkthet, energi och enorm kompetens var Michael Södermalm. Han tillförde en oerhörd positiv förändring både för mig själv och hela min personal. Jag har under mina 25 år sett och hört de flesta i Sverige, men ingen är så bra som Michael. Han har allt och mer därtill!”   David Horn   Verksamhetschef, Fysiken