Arbetsglädje!

Må och prestera bättre – på samma gång!

Att skapa såväl arbetsglädje som produktivitet handlar om att optimera, inte maximera. Arbetsglädje förutsätter engagerade medarbetare. Att välja att vilja skapar en känsla och den känslan har en förmåga att smitta.

I förändringstider ställs stora krav på alla i organisationen, både ledare och medarbetare. Den oro många känner påverkar såväl arbetsklimat som lönsamhet. Hur gör man för att hålla kvar motivationen i hela organisationen?

All form av organisationsutveckling handlar om personlig utveckling. Utveckling är inte alltid bekväm, men en förutsättning för att nå dit vi vill. När kulturen och strukturen i organisationen är i samklang, frigörs krafter för att prestera – tillsammans!

En ändamålsenlig kultur är det som skapar lust och glädje på arbetsplatsen. Kultur är känslor. Ju komplexare tillvaron blir, desto subjektivare blir människan. Vilken kultur har ni i er organisation? Hur synliggör ni den?

Christer Olsson har en unik förmåga att sätta fingret på det vardagliga samspelet mellan människor, på ett sätt som inspirerar, manar till eftertanke, och inte minst till handling.

Ny föreläsning med Christer Olsson, en uppföljning till den ständigt utsålda Arbetsglädje – ett annat ord för effektivitet. Christer talar om hur organisationens yttre attraktivitet och inre effektivitet måste samspela för att skapa såväl arbetsglädje som kund- och affärsnytta.

Föreläsare - Christer Olsson
Föreläsningens fokus:

Få det att hända! – Konsten är inte att veta utan att göra
Motivation och inspiration istället för stress och konflikter
Struktur x Kultur = Effektivitet
Optimera, inte maximera
Utveckling vs. Avveckling
Att välja att vilja

För bästa resultat: Ta med hela teamet. Efter föreläsningen får ni ett material att arbeta vidare med.

Se vår intervju med Christer Olsson, där han berättar om vår kommande föreläsning Arbetsglädje! Må och prestera bättre – på samma gång!

Fiskarsonen från Öckerö som gjorde sunt förnuft till sin affärsidé.

Orter 2017

Göteborg 28 mars 13.00-16.00 OBS: Genomförd!
Malmö 4 april 13.00-16.00 OBS: Genomförd!
Uppsala 10 maj kl 13.00-16.00 OBS: Genomförd!
Trollhättan 17 maj kl. 13.00-16.00 OBS: Genomförd!

Med reservation för ändringar.
Vid ändring av lokal skickas ett mejl till den person som bokat biljetterna.

Pris: 795kr/person ex moms. Fika* och arbetsmaterial ingår i priset.
Erbjudande: Kom 5 personer betala för 4!

*Fikat består av kaffe, te och frukt samt/eller enklare tilltugg som varierar beroende på ort och konferenslokal.

“Otroligt inspirerande föreläsning och föreläsare. Fick med mig många goda insikter och tips på små förändringar man kan göra i vardag och yrkesliv som kan ge stora förändringar.”

Deltagare hösten 2015