Happy@Work!

– En lycklig arbetsplats är en framgångsrik arbetsplats

Vad hade varit möjligt i er verksamhet om hela arbetsgruppen behärskade verktyg som radikalt ökade kapaciteten i gruppen? Vad gör ett team starkt?

Ett positivt förhållningssätt och kämpaglöd som smittar av sig, skapar en positiv atmosfär och stärker hela arbetsgruppen. Tillsammans skapar vi atmosfären på arbetsplatsen och jobbar vi tillsammans, på riktigt, så kommer viktiga förändringar på arbetsplatsen inte att vara en utmaning. Vi kommer anta utmaningar med glädje och stärkta av varandra!

Sunda, starka och stolta tillsammans!

Del 1; Så når du toppen!

Som 25-åring blev hon första svenska kvinna att bestiga Mount Everest. Vägen dit var varken självklar eller kort.

Renata Chlumskas föreläsning är en äventyrsskildring som syftar till att inspirera åhörarna till att använda sina egna förmågor, våga tro på dem och utvecklas – att våga satsa.

Ni får följa med på en fantastisk resa till ett av väldens högsta berg och det tuffa klimat som råder där. Det handlar inte om att vara stålmänniska utan om att inte vara rädd för att misslyckas och istället våga satsa och vilja tillräckligt mycket för att nå sina drömmar.

En stark målfokusering är också en viktig ingrediens och Renata beskriver hur hon tänkte och motiverade sig för att just hon skulle nå toppen.

  • Målfokusering – hur man tar sig till toppen och sitt mål
  • Hur behåller man viljan att lyckas och inte låter rädslan av att misslyckas övervinna?
  • Hur använder vi våra förmågor och vågar tro på dem för att lyckas?

Del 2; Full fart framåt – i rätt riktning dessutom!

Hur behåller vi, eller till och med ökar arbetsglädjen på vår arbetsplats? Vill du lära dig hur du utplånar dina begränsningar och hur du hittar din inre passion och styrka?

Jesper ger oss verktygen som hjälper oss att arbeta effektivt tillsammans och tips på hur vi skapar framgång i mellanmänsklig kommunikation.

Han identifierar faktorerna som väcker ditt engagemang, välbefinnande, passion, lycka och styrka samt vilka mekanismer som får dig att bryta igenom istället för att bryta ihop. Under den här föreläsningen lär du dig hur du går från stressad till laddad och hur ni tillsammans blir en välfungerande, trygg och lycklig arbetsplats!

  • Fem vägar till arbetsglädje
  • Hur vänder man motgångar till framgångar?
  • Jespers 3 bästa framgångstips

Orter hösten 2019

  • Gävle 10 oktober kl.13.00-16.00 Genomförd
  • Linköping 22 oktober kl.13.00-16.00 Lokal: Collegium, Teknikringen 7

OBS! I Linköping kommer inte Emma Igelström att föreläsa utan vi kan stolt meddela att ersättaren kommer bli äventyraren Renata Chlumska!
Varmt välkomna!

Med reservation för ändringar, som då skickas ut via mejl.
Samtliga lokaler är centralt belägna i respektive ort som
föreläsningen äger rum.

För bästa resultat, kom hela arbetsgruppen.
Erbjudande: Gå 5 personer – betala för 4!
Pris: 795kr/person ex moms. Fika* och arbetsmaterial ingår i priset.

*Fikat består av kaffe, te och frukt samt/eller enklare tilltugg som varierar beroende på ort och konferenslokal.