Öppna föreläsningar Malmö 2019

Malmö 15 maj, kl. 09:00-12:00

Öppna föreläsningar i Malmö

Lära för Livet välkomnar till öppna föreläsningar i Malmö där du och ditt företag får möjligheten att få ny kunskap, bredda era perspektiv, lära er mer om er själva och varför vi fungerar som vi gör. Vi är övertygade om att alla kan utvecklas genom att till sig nya kunskaper, få ny inspiration och därigenom ett ökat engagemang. Våra föreläsningar kan ge effektivare, gladare medarbetare och en högre produktivitet på arbetsplatsen.

Våra öppna föreläsningar är mycket uppskattade av alla typer av företag och en möjlighet till fortbildning och inspiration utan att behöva boka en intern föreläsning. Perfekt för en arbetsgrupp, ett team inom organisationen eller för det mindre företaget som inte har möjlighet eller resurser för att boka interna föreläsningar.

Samtliga talare som håller öppna föreläsningar är också tillgängliga för bokning av interna föreläsningar. Är ni osäkra på vilken av våra föreläsare som passar era behov, kontakta oss så hjälper vi er att hitta en talare som passar er. För att boka föreläsare eller talare för interna föreläsningar, kontakta Lära för Livets talarförmedling.

Läs också: Intressanta och inspirerande tips från några av våra föreläsare som skriver om sina expertområden.

Boka föreläsare i Malmö

Våra öppna föreläsningar i Malmö är mycket populära och biljetterna säljer slut fort. Boka redan idag för att säkra era platser. Nedan kan du se vilka föreläsningar som är aktuella. Klicka på den föreläsning du är intresserad av för att se datum, pris, ytterligare information om föreläsningen samt bokning och köp av biljett.

Vill du boka föreläsningar direkt till ditt företag?

Kontakta Lära för Livets Talarförmedling på 08-796 60 30 alt. 031-733 33 30.