Öppna föreläsningar Stockholm 2019

Stockholm 10 april, kl. 13:00-16:00

Stockholm 25 april, kl. 18:00-21:00

Stockholm 8 maj, kl 13:00-16:00

Öppna föreläsningar i Stockholm

Söker du inspiration eller kunskap inom ett specifikt ämne? Då är en öppen föreläsningen i Stockholm ett bra alternativ för dig eller ditt företag. Lära för Livet anordnar inspirerande föreläsningar i Stockholm som passar företaget som inte har möjligheterna att boka en talare eller föreläsare bara för sig själva men ändå vill erbjuda personalen nya kunskaper och inspirerande föreläsningar.

Som företagsledare eller chef vill man självklart att de anställda ska känna sig sedda, motiverade och inspirerande. Lära för Livets öppna föreläsningar skapar förutsättningar för detta.

Föreläsningar i Stockholm

Stockholm är en av de städer där vi anordnar allra flest öppna föreläsningar. Här kan vi erbjuda en bred repertoar av svenska föreläsare och talare som kan ge ditt företag och medarbetare en upplevelse utöver det vanliga. Är du osäker på vilka/vilket ämne och område som passar just era behov? Läs våra tips från föreläsare.

Sveriges talare

I Sverige finns otroligt många kunniga, inspirerande och motiverande föreläsare. På Lära för Livet är vi stolta över att kunna erbjuda så många otroliga föreläsare inom så många områden.

Vi kan exempelvis erbjuda föreläsare som är specialiserade på att öka effektiviteten på arbetsplatsen och föreläsare som är experter på vägleda i hur man skapar en bra balans mellan arbete och fritid.

Nedan kan du se vilka inspirerande föreläsningar i Stockholm som är aktuella i den närmsta framtiden. Klicka på föreläsningen för att läsa mer information om föreläsningen och hur du bokar. Har du frågor kring öppna föreläsningar i Stockholm, bokning eller behöver mer information? Kontakta oss via mail eller telefon.

Vill du boka någon av våra föreläsningar direkt till er verksamhet?

Kontakta Lära för Livets Talarförmedling på 08-796 60 30 alt. 031-733 33 30.