Öppna föreläsningar Sundsvall 2019

Sundsvall 22 maj, kl. 09:00-12:00

Öppna föreläsningar i Sundsvall

Välkommen att boka och köpa biljetter till öppna föreläsningar i Sundsvall. Vi har ett stort utbud av öppna föreläsningar och arrangerar varje år öppna föreläsningar över hela Sverige som lockar tusentals personer. På föreläsningarna får ni ta del av fantastiska föreläsare som lyfter intressanta ämnen där ni får verktygen för öka effektiviteten, välmåendet och arbetsglädjen i er verksamhet.

För företag som vill ha en intern föreläsning i Sundsvall finns självklart möjlighet att boka föreläsare via vår talarförmedling. Vi samarbetar med några av Sveriges mest eftertraktade, bästa och inspirerande föreläsare. Vet ni inte vilken föreläsare som passar era behov och behöver hjälp att hitta rätt, kontakta oss så återkommer vi med förslag som passar era önskemål och de ämnen som ni vill behandla.

Söker du inspiration för intressanta ämnen som kan vara av intresse för ert företag, passa på att läsa våra tips från föreläsare. Här ger några av Sveriges främsta föreläsare sina tips och information om olika intressanta ämnen.

Boka föreläsningar i Sundsvall

För mindre företag eller mindre arbetsgrupper där det inte är aktuellt att boka en egen föreläsare är de öppna föreläsningarna ett mycket bra alternativ. Via våra öppna föreläsningar kan ni ta del av fantastiska föreläsare, ny kunskap och inspiration till ett mycket fördelaktigt pris.

Köp biljetter till en öppen föreläsning med inspirerande föreläsare, skaffa ny kunskap, glädje och inspiration tillsammans med Lära för Livet. Ovan kan du se vilka föreläsningar som är aktuella och bokningsbara i den närmsta framtiden. Våra öppna föreläsningar är mycket populära och biljetterna tar slut fort. Boka dina biljetter till våra öppna föreläsningar i Sundsvall idag.

Vill du boka någon av våra föreläsningar direkt till din verksamhet?

Kontakta Lära för Livets Talarförmedling på 08-796 60 30 alt. 031-733 33 30.