Boka en föreläsare eller utbildning för bästa start på 2018

Det nya året närmar sig med snabba steg och nu under den sista delen av året är det många företag som fokuserar på att knyta ihop säcken. Men, mitt i allt detta är det viktigt att även blicka framåt och arbeta för bästa möjliga start på 2018.

Äntligen december och många medarbetare känner sig nöjda över att äntligen få lite ledighet. Inte så konstigt. Vid slutet av jobbterminen blir det lätt att motivationen tryter och då är det viktigt med en chans att ladda upp batterierna på nytt.

Om du som chef nu ser till att planera för en bra och effektiv start på 2018 ger du de anställda ytterligare draghjälp. Något som i sin tur gör att verksamheten och produktiviteten kan studsa igång med ny energi efter alla helger och högtider.

Ett bra tips för dig som vill kickstarta kommande jobbtermin är att boka en föreläsare eller utbildning som är skräddarsydd just efter era unika behov.
Fler förslag på inspirerande event, teman och svenska föreläsare följer här nedanför:

Kickoff

Efter en ledighet kan det vara svårt att hitta tillbaka till tempot och koncentrationen. En kickoff är då ett bra sätt att väcka medarbetarnas engagemang, energi och fokus. Tänk på att planera eventet ordentligt och rama gärna in kickoffen med ett bestämt tema.

Om du även vill väva in möten och utbildningar kan du istället bjuda in medarbetarna till en konferens.

Tema: Motivation och vilja

Motivation och vilja är viktiga inslag inom många typer av verksamheter och bidrar till att driva personalen och i förlängningen även verksamheten framåt. Om de anställda inte vill prestera och leverera resultat så kommer de heller inte att göra det. En föreläsning med entusiasmerande och inspirerande föreläsare kan då guida medarbetarna vidare och till användbara mentala redskap.

Michael Södermalm är en av de föreläsare som, på engagerande sätt, kan motivera personalen till nya prestationer. Han föreläser även om teman spm arbetsglädje, kommunikation, förändringsarbete och ledarskap. Boka honom eller en annan professionell föreläsare och gör 2018 till ett nytt framgångsår. Kontakta Lära för Livet redan idag för att boka talare, inspiratör eller föreläsare!

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Lära för Livet.”