Boka några av Sveriges bästa föreläsare hos Lära för Livet

Ska du hålla ett arrangemang eller en längre utbildning för dina medarbetare? Hos Lära för Livet hittar du några av landets mest kompetenta talare, föreläsare, utbildare och underhållare. Vare sig det ska handla om kommunikation, inspiration, ledarskap, företagskultur eller ett längre förändringsarbete kan du boka en kompetent talare hos Lära för Livet. Nedan hittar du en kort presentation av några av talarförmedlingens mest populära svenska föreläsare.

Annika R Malmberg Hamilton

Annika har hela 25 års erfarenhet av att utveckla och inspirera människor, något hon gjort som ledarutvecklare, utbildare, säljtränare och talare. Hennes populära föreläsningar är fullmatade med praktiska tips som du kan använda dig av för att bli bättre i din yrkesroll och nå framgång. Hon pratar gärna om att “öppna upp” företag och organisationer med målet att öka produktiviteten. Annika kan bokas för enskilda föreläsningar eller för längre utbildningar.

Christina Stielli

Christina vet allt om hur man skapar en trivsam, motiverande och utvecklande arbetsmiljö. Med erfarenhet som marknadschef vet hon att arbetsglädjen ligger i varje medarbetares händer, och att det är viktigt att alla drar sitt strå till stacken. Christina blev utnämnd till årets kvinnliga talare och föreläser med stort engagemang och humor. Som föreläsare inom bland annat arbetsglädje, motivation, medarbetarskap, problemlösning och förändring passar Christina perfekt som talare på allt från kickoffer till interna utbildningar.

David Loid

Tack vare sina kunskaper i retorik, strategi och varumärkesbyggande har David blivit anlitad av uppdragsgivare inom allt från näringsliv till offentlig förvaltning. Han har sedan 90-talet arbetat som föreläsare och konsult inom kommunikation, strategiutveckling och varumärkesutveckling. Hos Lära för Livet håller David dessutom återkommande öppna föreläsningar och kurser inom kommunikation och strategisk retorik. Boka David Loid om du längtar efter nya perspektiv och vill lära dig att kommunicera långsiktigt.

Michael Södermalm

Boka Michael Södermalm om du behöver en riktig energikick till ditt företag! Som certifierad mental tränare från Skandinaviska Ledarskolan och med en master i prestationspsykologi är Michael expert på tankekraft. Idag arbetar han dessutom som mental tränare för några av våra mest kända idrottare och företagsledare. Michael föreläser med stor inlevelse och humor inom ämnen som coachning, inspiration och motivation.

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Lära för Livet.”