031-733 33 30 info@lfl.se

Clas Malmström

Clas Malmström har forskat på psykosomatik, prestationspsykologi samt negativ och positiv stress på både individ- och organisationsnivå. Numera är han egen företagare som frilansande företagsläkare och föreläsare om mental friskvård, psykosocial arbetsmiljö, arbetsglädje, mening och balans i vardagslivet, vilket han gör på ett oerhört inspirerande sätt.
 

Om Clas

Clas Malmström har uppmärksammats för sina föreläsningar som är både inspirerande och lärorika. Åhörarna åthutas inte av förmanande pekfingrar utan får uppmuntran, inspiration och konkreta exempel på vad man kan göra mer av för att må bättre och få till ett vardagsliv som fungerar bättre både privat och på jobbet. Konsten att anta utmaningar och tåla press, åstadkomma något av verkligt värde och ha positiva upplevelser, allt detta förutsätter att man har en god ”livskompetens” och det är den Clas pratar om.

Clas är en karismatisk föreläsare och begåvad estradör som kan entusiasmera publiken oavsett om den består av chefer/ledare, forskare, läkare, hela företag eller stora grupper blandad allmänhet. Han kan ena dagen underhålla och inspirera ett fullt Folkets Hus och nästa dag utmana en ledningsgrupp eller utbilda en grupp läkarkollegor eller psykologer.

– ”Vad är det för sorts människa du vill vara, egentligen?”, kan Clas fråga utan att någon känner sig anklagad. Även om föreläsningarna är utmanande och har en påtaglig förankring i aktuell forskning, är framställningen lättsam och lättillgänglig. Clas har en djup och bred kompetens som i kombination med ett professionellt scenframträdande brukar imponera på även de kräsnaste åhörare. Unik mix av erfarenheter från både sjukvård, idrottsmedicin, forskning och egenföretagande.

”Min stolthet som föreläsare bygger på att jag är bra på att ge folk aha-upplevelser som leder till bestående beteendeförändringar och stora leenden djupt inombords. Ingen får gå oberörd från mina föreläsningar”, säger Clas.

Bakgrund

Clas Malmström är specialistläkare inom klinisk psykofysiologi och psykiatrisk rehabilitering med särskilt intresse för egenvård och bestående beteendeförändringar, aktiv hälsovård. Är även utbildad näringsfysiolog och psykoterapeut (KBT). Har forskat på prestationspsykologi och stresstålighet.

Föreläser om

  • Hälsa och ohälsa
  • Mental friskvård
  • Stresshantering och stresstålighet
  • Psykosocial arbetsmiljö
  • Hälsokompetent ledarskap
  • Hur man får hälsofrämjande insatser på arbetsplatser att verkligen få effekt
  • Att leda pressade och hårt utsatta arbetsgrupper

”Tack för en strålande föreläsning, Clas! Du var i särklass den mest uppskattade av alla våra föreläsare. Utvärderingarna gav dig 4,8 i snitt. 5 var högsta, men någon hade t.o.m. skrivit 6-or på dig!”

Sanna Ehdin

Arrangör Bjäre Hälsodagar i Båstad

Vill du boka eller skicka en intresseanmälan?

För att boka Clas Malmström och/eller få mer information, fyll i intresseanmälan nedan eller ring 031-733 33 30 / 08-796 60 30