Åsa Lindell

Åsa Lindell är kommunikationschefen som blev coach, entreprenör, moderator, föreläsare och författare. Utan att tappa fokus och närvaro i det hon gör.
Föreläsare - Åsa Lindell

Om talaren

Som moderator är Åsa alltid påläst och engagerad och förmår skapa en stämning av delaktighet i rummet, oavsett ämne och sammanhang. Som föreläsare om krisbemötande utifrån sin nyligen lanserade bok “En fot i golvet” berör hon alla som någon gång varit med om en kris, eller känner någon som haft det svårt. Som specialist på möteskultur har hon hjälpt många organisationer att hitta fram till en mer medveten möteskultur.
Åsa har en gedigen erfarenhet som chef i stora företag, managementkonsult, styrelseuppdrag, och småföretagare.
Hösten 2013 släppte hon sin första bok “En fot i golvet”, där hon med utgångspunkt från sin egen livskris på ett lättillgängligt sätt berättar om konsten att ta sig igenom en kris. Kring boken finns ett helt koncept med föreläsningar, workshops, handledning och samtalsstöd; med visionen att förändra vårt sätt att möta oss själva och andra i kris. Speciellt på våra arbetsplatser.
– Att våga vara närvarande och öppen även när det är svårt bygger tillitsfulla relationer på arbetsplatsen, vilket är till nytta både för individ och organisation,  säger Åsa.
Åsa tar uppdrag som moderator, facilitator och föreläser om krisbemötande och möteskultur. Exempel på

föreläsningar/workshops:

  • Professionellt bemötande
  • Effektiv kommunikation
  • Så skapas en innovationskultur
  • Möteskultur som gör skillnad
  • Krishantering