Anna Dyhre

Anna är en sann göteborgare, trots att hon har bott över 15 år i Stockholm. Hon har en Juristexamen och en Master i Law and Economics i bagaget och började sin karriär på The Dialog Corporation (idag Thomson Reuters) i London där hon så småningom blev VD. Sedan arbetade hon som Sverigechef på Employer Branding-företaget Universum. Sedan dess har Anna varit en drivande kraft inom området.

Med sin bakgrund från affärsvärlden, stora samhällsengagemang och mångåriga erfarenhet av Employer Branding ger henne en unik mix av kunskaper. Detta ligger till grund för hennes förmåga att tydliggöra hur Employer Branding och HR kan gå hand i hand med affärsnyttan. Därmed hjälper hon dig att göra ditt företag eller din organisation än mer framgångsrikt.

Hon är en av Sveriges mest populära föreläsare och behandlar olika aspekter av employer branding, vilket hon har arbetat med sedan 1996. Hon pratar inför såväl stora som små sällskap, alltifrån ett par personer till tusentals åhörare. Oavsett vilket tar hon alla på lika stort allvar.

Bakgrund

  • Konsult
  • VD
  • Moderator
  • Författare

Föreläser om

  • Employer branding
  • HR

Vill du boka eller skicka en intresseanmälan?

För att boka Anna Dyhre och/eller få mer information, fyll i intresseanmälan nedan eller ring 031-733 33 30 / 08-796 60 30

”Annas föreläsning var en mycket uppskattad del av vårt årliga event – Stora Nyckeltalsdagen – och hon satte verkligen fingret på vikten av att vara en attraktiv arbetsgivare, både konkret idag och för framtiden. Anna levererar med enorm energi och vi fick en hel del viktigt att tänka på och även att skratta åt. Hon lämnar ingen oberörd.”

Tina Ekström, VD Nyckeltalsinstitutet