Annika R Malmberg

Annika R Malmberg räknas som en av Sveriges mest färgstarka och underhållande talare. Oavsett om hon talar om samarbete och team, försäljning och kundbemötande eller ledarskap – så lämnar hon ingen oberörd. Annika kan trollbinda en publik som få kan!
Första kvinnliga Diamond Speaker i Sverige, Annika är en av tre i Sverige som nu uppnått den högsta utmärkelsen ”Diamond speaker” på världens mest omfattande system för talarrating, 110 Steps Analysis. Hon har också av Resumé utsetts till en av landets superkommunikatörer.

Om Annika

Annika har över 25 års erfarenhet som utbildare och talare. Hon är VD för Hamilton Group, framgångsexpert och författare. Annika visar på ett träffsäkert sätt att människor är olika, uppskattar olika saker och att mitt sätt att se på världen inte behöver vara det enda rätta. Budskapet är att ingen ska behöva göra om sig själv, men att vi ibland behöver tänka på hur vi uttrycker oss och vilka signaler vi sänder ut, så vi verkligen når fram och inte skapar onödiga konflikter eller missförstånd. Och hur vi kan agera för att underlätta samarbete, förståelse och kommunikation. Både på jobbet och hemma.

Du behöver inte älska alla på jobbet, men ni måste kunna samarbeta. Du behöver inte heller älska alla kunder men du måste kunna vara professionell nog att du kan ge alla den bästa service och bemötande, oavsett hur de agerar mot dig.

Annika får ofta höra att hennes föreläsningar lever kvar längre än vad som är vanligt. Att deltagarna lång tid efteråt pratar om det de hörde och verkligen använder de nya kunskaperna och insikterna som man fick. Annikas föreläsningar lyfter, inte bara genom hennes energi och glädje, utan även för att hon levererar konkreta verktyg och användbara checklistor. Efter att ha lyssnat på Annika blir det så mycket lättare att skapa resultat.

Annika är aktuell med nya boken: Make it work – en guide till fungerande relationer och har tidigare skrivit: Tändvätska – så blir du mer framgångsrik, Guldläge – så lyckas du som butikssäljare och Ta skit! Och gör det till guld – om hur man ger och tar emot kritik.

NYA FÖRELÄSNINGSKONCEPT 2021
Hållbara relationer – smarta tips för samarbete i tider av förändring
Starkare tillsammans – hur leda andra i tider av oro och förändring

Annika föreläser även på engelska.

Bakgrund

 • VD och grundare Hamilton Group
 • Utbildare
 • Författare
 • Säljare

Föreläser om

 • Feedback
 • Kommunikation
 • Försäljning
 • Kundservice
 • Bemötande
 • Presentationsteknik
 • Teamutveckling
 • Ledarskap
Föreläsare - Annika R Malmberg

Vill du boka eller skicka en intresseanmälan?

För att boka Annika R Malmberg och/eller få mer information, fyll i intresseanmälan nedan eller ring 031-733 33 30 / 08-796 60 30

”Viktigast för mig och i mitt gäng var nog detta med att du var tydlig med styrkorna hos alla färger; vad vi alla bidrar med och varför det är bra. Dessutom var du rolig och hade en fantastisk scennärvaro! Hur du använde rörelse och enkla händelser på scenen för att hålla oss trollbundna.”

Susanna Hammarberg, Mälarenergi