Annika R Malmberg

Annika R Malmberg Hamilton kallar sig framgångsexpert och har lång erfarenhet som ledarutvecklare, säljtränare, utbildare, och talare.
Föreläsare - Annika R Malmberg

Om talaren

Under 25 år har hon tränat och inspirerat tusentals människor – ledningsgrupper, olika sorters team och säljare – till framgång, personlig utveckling och förbättrade resultat.
Kärnan i Annikas kurser och föreläsningar är att “öppna upp” företag och organisationer. Otydliga roller och personliga konflikter blockerar människors kreativitet och förmåga att ta ansvar.
Annika föreläser också om och håller utbildningar i personprofiler. Vilka beteendeprofiler har ni i din arbetsgrupp och hur samverkar ni på bästa sätt?
Hennes föreläsningar är fyllda med konkreta tips, råd och verktyg om hur man ska lyckas bättre i sin yrkesroll. Annika är mycket karismatisk och underhållande på scen och hon får alltid toppbetyg efter sina föreläsningar.
Annika har även skrivit ett flertal böcker, bland annat Ta skit! – och gör det till guld, som handlar om hur man kan utvecklas genom att hantera kritik på rätt sätt.