Björn A Ling

”Ditt liv är på film, du spelar huvudrollen”. Skådespelaren Björn A Ling vet vad han talar om.
Föreläsare - Björn A Ling

Om talaren

Redan under skoltiden började Björn A Ling uppträda offentligt, då som trubadur. Efter gymnasiet gick han en Innovatörsutbildning på universitetet i Karlstad och erbjöds fast jobb på ett grossistföretag. I stället tackade han nej för att satsa på sin artist-/skådespelarkarriär. Och på den vägen är det.
Via stora roller i Ulf Malmros filmer Smala Sussie (2003), Bröllopsfotografen (2009) och Mammas Pojkar (2012) har Björn etablerat sig som skådespelare för den svenska publiken.
I föreläsningen ”Ditt liv är på film, du spelar huvudrollen” talar Björn om vikten av närvaro i arbetet och vardagen. Han tipsar om redskap som man kan använda för att nå en större närvaro och vikten av ett gott bemötande. Björns egen etikett på föreläsningen är ”föreläsningsunderhållning”, eftersom mycket skratt och humor genomsyrar framträdandet.
Björns andra föreläsning ”Mod + Prestige = 0, ganska enkel matematik” handlar om att våga gå utanför de konventionella ramarna för att nå resultat, att helt enkelt inte låta prestige och stolthet vara hinder.