Bo Gustafsson

Med rätt förhandlingsteknik finns stora pengar att spara.

”Många av de affärer som vi gjort skulle kunna gjorts något bättre”

Detta påstående kan verifieras av företag och organisationer i alla branscher, där varje affärsman och affärskvinna säkert känner igen sig, men inte fullt ut kan sätta fingret på vad som borde gjorts annorlunda. Kanske har man i för stor utsträckning förlitat sig på egen talang och fallenhet att lösa de uppkomna situationerna, eller så har man inte förstått att affärsförhandling inte bara är att köra lite Winn – Winn, för då har man många förlorade miljoner framför sig.

Förmågan att förhandla är nämligen inte endast en väg till bättre lönsamhet, utan en av nycklarna till goda relationer med andra människor. Bo Gustafsson hävdar att affärsförhandling inte är någon snällhetstävling och kommer att utveckla detta med teorier och praktiska exempel runt styrkepositionering, maktbalans och Dirty tricks. Bo hopps då få slughet, smartness och kanske en del förhandlingsjiujitsu till svar på sina frågor och utspel. Kommer han att få det?

Med stor sakkunskap i ämnet kommer Bo att ge goda råd om hur du kan skapa bestående inflytande i en förhandling och verkligen ”Våga – Vilja – Vara Obekväm” när så är lämpligt. Grundläggande strukturer och oförutsedda händelser kommer att vävas samman, allt i avsikt att belysa och lära sig hantera taktiska utspel och burdusa personer och därigenom öka möjligheterna att nå riktigt bra överenskommelser.

Med denna utgångspunkt vänder sig Bos föreläsningar och utbildningar främst till dig som i din yrkesroll affärsförhandlar, men även till dig som i ditt privatliv har behov av att förbättra förmågan att förhandla med samhället eller i privata sammanhang.

Bo Gustafsson är VD och ägare av konsultbolaget BFG Affärsutveckling AB, och har under många år systematiskt utvecklat och utformat förhandlingsstrategier och metoder för framgångsrika affärsuppgörelser. Bo har varit aktiv vid förhandlingsbordet under mer än 30 år med ett förflutet i såväl svenska som internationella företag och är författare till boken ”Från strikta regler till Dirty tricks”, som också finns till försäljning vid frukostmötet. Bo anlitas idag av högskolor och näringsliv som föreläsare och rådgivare.

Bakgrund

  • Föreläsare
  • Författare
  • Utbildare
  • Rådgivare

Föreläser om

  • Förhandlingsteknik
  • Affärsutveckling
  • Affärsjuridik

Vill du boka eller skicka en intresseanmälan?

För att boka Bo Gustafsson och/eller få mer information, fyll i intresseanmälan nedan eller ring 031-733 33 30 / 08-796 60 30