Caroline af Ugglas

Caroline af Ugglas är inte bara en folkkär artist efter sitt deltagande i Melodifestivalen med sin låt ”Snälla, snälla” utan en mångsysslare av Pippi Långstrump-rang.

Om Caroline

Kristallkronereparatör, konstnär, vinnare av SVT:s På spåret och skapare av TV-programmet Körslaget är några av hennes meriter. Caroline har även i samarbete med psykologen och poeten UKON släppt boken Hjälp, vem är jag?, en uppriktig bok om hennes egen terapi.

Som tal- och sångpedagog är hon också körledare och grundare av Kör för alla! Caroline menar att alla kan ta ton och bli glada – sång ökar nämligen välbefinnandet. Det är vetenskapligt bevisat att man blir gladare av att sjunga. Och alla kan sjunga, bara de vill!

Att sjunga, jobba med sina körer, måla, vara en vidsynt människa utan fördomar och inspirera människor till att tro på att om man älskar sig själv är det lättare att bli älskad – dessa är Carolines mål i livet.

Bakgrund

  • Sångerska
  • Konstnär
  • Tal- och sångpedagog

Föreläser om

  • Sång/Kör
Föreläsare - Caroline af Ugglas

Vill du boka eller skicka en intresseanmälan?

För att boka Caroline af Ugglas och/eller få mer information, fyll i intresseanmälan nedan eller ring 031-733 33 30 / 08-796 60 30