Caroline Larsson

I Carolines föredrag “Enastående” berättar hon om sin dramatiska historia där hon först överlevde en jordbävning och sedan fick en cancerdiagnos som skulle komma att förändra hennes framtid för alltid.
Föreläsare - Caroline Larsson

Om talaren

Kort före cancerdiagnosen hade Caroline precis kvalificerat sig som golfproffs och hon drömde om ett liv på touren när ultimatumet var ett faktum. För att överleva behövde hon ta valet att amputera benet, en förändring som kom att bli stor, men också en förändring som kom att bli den bästa förändringen någonsin.
Caroline förstod att hon inte kunde påverka de yttre omständigheterna i förändringen utan valde istället att lägga all energi på det hon kunde påverka, sig själv och sin egen inställning. Målfokusering, mental träning, mod och inspiration kom att bli de viktigaste byggstenarna för Carolines förberedelse och fortsatta liv.
Två och en halv månad efter amputationen stod hon på golfbanan igen och slog ut i Sveriges största lag-SM, på ett ben. Caroline hade inte bara bevisat för sig själv att det omöjliga var möjligt; hon hade också hittat de framgångsfaktorer som gjorde att hon kunde uppfylla sin dröm. Det är precis det som Caroline delar med sig av i sin inspirationsföreläsning “Enastående”.
“Fear Less, Live More” är Carolines motto och det betyder att vi inte ska vara så rädda för att leva, att våga ta chanser och att se möjligheterna i förändringar och processer samt att våga släppa loss vår fulla potential!

Carolines föreläsning inkluderar följande budskap: 

  • Kraften att resa sig
  • Modet att tro på dig själv
  • Våga gå för dina drömmar
  • Viljan att vara framgångsrik
  • Att vara ung och målinriktad