Cecilia Duberg

Cecilia Duberg är leg psykolog, mental tränare och författare, specialiserad inom hälsopsykologi grupputveckling och ledarskap.
Vissa dagar tränar hon ledare, elitidrottare och högpresterande team mot toppresultat,
andra dagar leder hon tystnadsretreat för människor som behöver ta en paus från “att göra”.

CECILIA BÖRJADE SIN BANA SOM PSYKOLOG VID ARBETS- OCH MILJÖMEDICINSKA KLINIKEN I MELLANSVERIGE. I samband med detta assisterade hon forskningsprojekt, höll universitetsskurser och utbildade inom arbete och hälsa. Arbetet ledde till fokus på ledarskapsutveckling och hon fortsatte som konsult hos Sandahl partners, innan hon tog steget att bli egen företagare.
Idag driver hon två psykologmottagningar, konsultar stora som smås bolag och utvecklar team. Hon har en filmverksamhet, är författare, ger retreats och utbildningar världen över.
Hon har hela tiden parallellt med arbetet varit hängiven instruktör i yoga och mindfulness meditation samt arbetat med att leda tränings- och äventyrsresor över hela världen.
Familjen består av man och tre egna döttrar samt två bonusdöttrar. Hennes islandshäst står för återhämtning i skogen och hunden Elsa är ett troget sällskap i författarstugan på landet.

BÖCKER

LEJONAGENDAN
Våren 2017 släpptes Cecilias debutbok LEJONAGENDAN, en bok om självledarskap och mental träning i vardagen. Inom 4 veckor blev den en bestseller och har idag hjälp tusentals människor mot ett starkare självledarskap.

ELEFANTEFFEKTEN
Augusti 2018 släpps uppföljaren om teamledarskap; Elefanteffekten – för djupare relationer, starkare team och lyckade samarbeten.

FÖRELÄSNINGAR
Duberg lyfter – med vetenskaplig förankring och praktisk erfarenhet, det som får individer, team och organisationer att lyckas med förändring, utvecklas och må bra längs resans gång, i en tid då vi behöver det som mest. Med inspirerande exempel och en ödmjuk inställning till den mänskliga faktorn är det både roligt och lärorikt att lyssna till henne.
Som kund välkomnas du att välja mellan fokus på självledarskap eller teamutveckling. Eller varför inte jobba med båda dessa viktiga perspektiv under en hel- eller halvdag? Cecilias föreläsningar lämnar spår och öppnar dörrar. Låt oss skapa en stund om det som får individer, grupper och organisationer att utvecklas och må bra i en tid då vi behöver det som mest.

Cecilia är aktuell med Lära för Livets öppna föreläsning “Våga tänka nytt – från motgång till framgång” som har premiär hösten 2018, där hon föreläser tillsammans med Aron Anderson.

 

Bakgrund

 • Legitimerad psykolog, specialiserad inom hälsopsykologi, ledarskap och mental träning.
  Tidigare ansvarig psykolog inom arbets- och miljömedicin, utbildare inom hälsopsykologi vid universitetet och ledarutvecklare med specialistrekrytering på agendan.
  De senaste 7 åren har hon även arbetat med artister, elitidrottare och idrottslag som behöver fungera som bäst när det gäller och växa av utmaningar

Föreläser om

 • Coachning
 • Grupputveckling
 • Förändringsarbete
 • Hälsopsykologi
 • Positiv psykologi
 • Mental träning
 • Personlig utveckling
 • Stresshantering
 • Hälsa
 • Mindfulness
Föreläsare - Cecilia Duberg

Vill du boka eller skicka en intresseanmälan?

För att boka Cecilia Duberg och/eller få mer information, fyll i intresseanmälan nedan eller ring 031-733 33 30 / 08-796 60 30