Christer Olsson

Christer Olsson är fiskarsonen från Öckerö som gjorde sunt förnuft till sin affärsidé. Christer är i dag en av Nordens mest eftertraktade föreläsare, med fokus på samspelet mellan organisationens strukturella och kulturella dimensioner.
Föreläsare - Christer Olsson

Om talaren

Christer har en unik förmåga att sätta fingret på det vardagliga samspelet mellan människor, på ett sätt som inspirerar, manar till eftertanke, och inte minst till handling.
Han är dessutom en talare och föredragshållare utav Guds nåde. Vill du få hela organisationen på fötter finns det knappast någon som gör det bättre än Christer Olsson, Öckerö, Sverige.
Utöver föreläsningar arbetar Christer som coach och inspiratör för ledare och ledningsgrupper för några av landets största företag.
I Lära för Livets regi håller Christer öppna föreläsningar och kurser om företagskultur och personligt ledarskap.
Se vår intervju med Christer Olsson, där han berättar om vår öppna föreläsning Arbetsglädje! Må och prestera bättre – på samma gång!
Hösten 2017 lanserar Lära för Livet och Christer Olsson en nyutvecklad öppen föreläsning “Samarbeta – att lära och lyckas tillsammans” som kommer till ett flertal orter runt om i Sverige.