Christina Stielli

Årets kvinnliga talare skapar insikt i hur mycket vi kan påverka och att
kollegorna är den allra viktigaste arbetsmiljön.
Föreläsare - Christina Stielli

Om talaren

Mitt i livet sadlade Christina Stielli om från jobbet som marknadschef och blev författare och numera även föreläsare. Efter utnämningen till Årets kvinnliga talare 2014 har fler och fler fått upp ögonen för henne och hennes motivationsskapande och underhållande föreläsningar
Medarbetarna är oftast ett företags viktigaste konkurrensmedel. Och mår inte medarbetarna bra, mår inte företaget bra – inte arbetsplatsen heller, oavsett antal afterwork- och bowlingkvällar, gott kaffe och god ventilation.
Christina pratar om eget ansvar i relationer till kollegor, kunder och uppdragsgivare. Om att det är var och ens ansvar att vara glad på jobbet och inte bara räkna ner till helgen. Hon leder deltagarna genom skratt, allvar och det faktum att livet kan vara en svår period, men att så mycket blir enklare när vi inser hur mycket vi kan påverka, en helt vanlig grå vardag.
Gemensamt för Christinas föreläsningar är att de flyger fram och att man lämnar dem med en känsla av att allt möjligt är möjligt och insikten i att kollegorna är den allra viktigaste arbetsmiljön. Christinas föreläsningar passar lika bra på en intern konferens som ett kundevent eller en kickoff.