David Knutsson

David Knutsson är ingen duvunge. Som kommunikatör har han stor erfarenhet av att leda event och andra tillställningar. David har producerat flera internationella framträdanden för bolag inom näringslivet. Han har intervjuat världsartister och sportprofiler samt inspirerat tusentals människor inom B2B-sektorn.

Om David

David tar uppdrag som som moderator, konferencier, programledare och presentationsteknik-coach. Han brinner för att leverera Ditt budskap och har en röd tråd genom hela eventet. År 2016 erhöll David utmärkelsen ”Årets inspiratör”.

Han har även agerat konferencier på VM-finaler i Scandinavium och SM-finaler i innebandy på Sveriges största arenor. Antalet sålda biljetter till Tele2 Arena 2016 innebar nytt världsrekord för innebandy.

David föreläser också, som den enda i Sverige, om hur du som företagare skapar en komplett Produktlansering. Genom hans 3 enkla steg kan ni göra en komplicerad process överskådlig för alla vilket leder till att investeringen betalar sig snabbare.

David var nyligen Moderator på Möten & Eventsmässan i Göteborg där han hade hand om den stora Framtidsscenen i två dagar och fick bla den stora äran att både presentera och intervjua Fredrik Reinfeldt.

Bakgrund

  • Utvecklingsingenjör

Föreläser om

  • Moderator
  • Konferencier
  • Programledare
  • Coach i presentationsteknik
  • Produktionsregi

Vill du boka eller skicka en intresseanmälan?

För att boka David Knutsson och/eller få mer information, fyll i intresseanmälan nedan eller ring 031-733 33 30 / 08-796 60 30