David Lega

Redan 1994 började David Lega träffa och prata med elever i skolor om målsättningar och personlig utveckling. Efter Paralympics i Atlanta 1996 ökade intresset från näringslivet och David hittade nya intresserade grupper att dela med sig av sin filosofi till.

Om David

Förfrågningarna ökade sedan lavinartat och David varvade föreläsningarna med sitt elitidrottande och studierna på juristutbildningen vid Göteborgs Universitet.

Efter Paralympics i Sydney 2000 avslutade han sin simkarriär för att satsa all energi på att bli föreläsaren David Lega. Under de senaste tio åren har David talat inför och inspirerat hundratusentals människor över hela världen i områden som ledarskap, elitidrott, målsättningar, positivt tänkande samt sjukvård och omsorg.

För tillfället arbetar David som Kommunalråd för Kristdemokraterna i Göteborg och 2a Vice Partiledare för Kristdemokraterna. Han är även ledamot i Unicef Sverige och ordförande i Göteborg Handikappidrottsförbund.

Föreläser om

David Legas föreläsningar har olika inriktning beroende på målgrupp, men grundtanken är densamma: Alla människor kan utvecklas längre än vad de tror är möjligt utefter sina egna förutsättningar.

  • Våga bli bättre –  strunta i att vara bäst
  • Tänja gränser/positivt tänkande
  • Entreprenörskap – utan gränser
  • Det egna ansvaret
  • Kärlek, stöd, krav & beröm – självförtroendets fyra ben

Bakgrund

Fil.kand. i juridik och ekonomi. Världsmästare i simning. Föreläsare, inspiratör & entreprenör

Föreläser om

  • Motivation
  • Personlig utveckling
  • Självförtroende
Föreläsare - David Lega

Vill du boka eller skicka en intresseanmälan?

För att boka David Lega och/eller få mer information, fyll i intresseanmälan nedan eller ring 031-733 33 30 / 08-796 60 30

”David Lega får människor att tänka i andra banor. Han inspirerar människor att tänja på sina egna gränser och han får dem att våga. Davids engagemang och nyfikenhet har inga gränser.”

Motivering Årets Talare 2004, Svenska EventAkademin