David Stiernholm

David Stiernholm är struktör. Varje dag hjälper han människor och företag att bli mer effektiva genom att skapa ordning och struktur.

Om David

Du som lyssnar får konkreta verktyg och metoder som du direkt kan använda på jobbet och hemma. David lär dig att använda din dyrbara tid på ett smart sätt, och lägga kraften på de uppgifter som verkligen är viktiga. Du kommer snart att upptäcka att struktur är befriande och roligt.

Sedan 2004 arbetar David som struktör och föreläsare för organisationer, företag, universitet och högskolor. Hans uppdragsgivare är allt från väletablerade storföretag till entreprenörsföretag i uppstartsfas.

Bakgrund

Examen i ekonomi med inriktning på entreprenörskap från Handelshögskolan vid Göteborgs universitet, affärscontroller, it-chef och ställföreträdande vd.

Föreläser om

  • Arbetsmiljö
  • Struktur
Föreläsare - David Stiernholm

Vill du boka eller skicka en intresseanmälan?

För att boka David Stiernholm och/eller få mer information, fyll i intresseanmälan nedan eller ring 031-733 33 30 / 08-796 60 30

“Det är något magiskt i hans föreläsning… nämligen när man kommer tillbaka till arbetsplatsen förvandlar man hans ord till handling. 🙂 Roligt att lyssna på engagerade föreläsare som David.”

Silvana Pavasovic, ekonom, Göteborgs Stad