Emmanuel Ezra

Möt Emmanuel Ezra – make, fembarnsfar, kirurg, överläkare, forskare och föreläsare.

Om Emmanuel

– Hur kan jag göra detta bättre? Varför blev det bra? Varför blev det dåligt? Frågorna har förföljt Emmanuel genom yrkes- och privatliv. Det spelar ingen roll om det gäller utmaningar under pågående operation, i mötet med en döende patient, i samtal med kollegor eller runt ett kaotiskt frukostbord fullt med snoriga barn.

Utveckling, förbättring och viljan att bryta ny mark har kommit att bli ledstjärnor för Emmanuel. Vad är jag värd den dag jag inte kan prestera något? Hur finner jag ro mitt i livet? Vad betyder det att förbli människa mitt i alla krav på prestation? Vad är framgång? Delad glädje, dubbel glädje… eller? Kan man tala om kärlek på jobbet?

Med glimten i ögat, glädje, humor och självdistans förmedlar Emmanuel tankar, vetenskap och beprövade erfarenheter som alla, oavsett yrke och bakgrund, kan ha glädje och nytta av. Infallsvinklar som du inte trodde fanns öppnar dörrar för nya tankar och nya möjligheter.

Emmanuel sätter dig i centrum på ett personligt sätt och med värme. Han utmanar dig. Dråpliga historier och djupt allvar blandas på ett behagligt sätt. Han föreläser om livet, professionellt och privat. Ditt liv. Ett budskap och en föreläsare som du kommer att minnas. Länge.

Bakgrund

  • Kirurg
  • Överläkare
  • Forskare

Föreläser om

  • Kommunikation
  • Motivation
  • Stresshantering

Vill du boka eller skicka en intresseanmälan?

För att boka Emmanuel Ezra och/eller få mer information, fyll i intresseanmälan nedan eller ring 031-733 33 30 / 08-796 60 30