Föreläsare – en stark motivator

Våren närmar sig med stormsteg och energinivåerna på Sveriges arbetsplatser ökar i takt med att ljuset gör sitt återtåg och dagarna bli längre. Passa på att öka energin och medvetenheten om sitt mående bland dina medarbetare med en föreläsare som inspirerar.

För en effektivare och mer motiverad arbetsplats

En föreläsning kan göra stor skillnad för hur situationen ser ut i den dagliga operationen på arbetsplatsen. En arbetsplats som tidigare var hektiskt, stressig och ineffektiv kan vändas och bli raka motsatsen om rätt verktyg används. Ofta kan en föreläsning vara ett steg i rätt riktning. Vad en person som lyssnar på en föreläsning får ut av den och tar in är självklart individuellt, men den som bokar föreläsningen kan välja vilken typ av ämne och föreläsare som passar alla bäst. Du kan exempelvis boka en föreläsning med en talare som ger åhörarna extra motivation eller en föreläsare som ger inspiration.

Inspirerande föreläsning

En av Sveriges talare som inspirerar är Emma Igelström. Igelström vann under sin karriär fyra VM-guld, ett VM-silver, tolv EM-guld, två EM-silver, tre EM-brons och slog totalt sju världsrekord. Men hon upplevde även motgångar med psykisk ohälsa, beroenden och ätstörningar som förföljde henne under många år.

Under sin föreläsning pratar Emma om sin karriär, sina svåra problem och hur hon hittade tillbaka till sitt liv och arbetade för att bli frisk. Under hennes föreläsningar visar hon att man kan leva det liv man själv bestämmer sig för och att inget är omöjligt. Förutom att föreläsa har Emma bland annat skrivit två stycken böcker där hon berättar om sin livsresa. Emma Igelström är en sann inspiratör och förebild som bevisar att det oavsett motgångar går att hitta tillbaka till glädjen.

Lära för livet föreläsare i mästarnas mästare

Emma Igelström är aktuell inte bara som talare hos Lära för Livet utan också i det mycket populära programmet Mästarnas mästare på SVT. TV-programmet går in på sin tionde säsong, även kallat jubileumsäsongen, där de allra bästa och sevärda deltagarna återigen bjuds in för att medverka och tävla i programmet. Emma var med även i den allra första säsongen av programmet, år 2009, då längdskidåkaren Per Elofsson stod som vinnare och kammade hem den åtråvärda titeln som Mästarnas mästare.

Kontakta Lära för Livet för att boka Emma Igelströms nya föreläsning eller någon annan av alla spännande svenska föreläsare.

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Lära för Livet.”