Ewa Wigenheim

Ewa är en sann entreprenör vars främsta egenskap är att hon genomför det hon förutsatt sig. Det var hon som fick idèn och skapade konceptet till ABBA museet. Nyligen släpptes hennes bok ”Från ABBA till munkarna i Laos”. Genom att dela sin hisnande livsresa och sitt speciella sätt att tänka och agera hjälper hon idag människor att söka inåt för att fungera bättre utåt. Äkta framgång kommer inte av andras gillande, det kommer när vi tror på oss själva, säger hon.
Föreläsare - Ewa Wigenheim

Om talaren

Allt nyskapande startar med en tanke, en idé, en dröm. Idéer finns tillgängliga för alla. Men hur får man dem att flyga? Hur tar man dem ända till mål? Hur orkar man hålla ihop sig själv i en allt stressigare värld och hur hittar man modet och kraften? I denna föreläsning berättar hon hur.
Några bevis på hennes drivkraft är att hon arbetat i sju länder, skrivit tre böcker, som sångerska fått en guldskiva, arbetat som pr-konsult för Benny Andersson, utbildat buddhistiska munkar i Laos, drivit eget företag i tjugo år, startat ett ideellt ungdomsprojekt och varit kommunikationskonsult för Björn Ulvaeus.
Det främsta hindret för vår egen storhet ligger i våra mentala processer. Det är när vi vågar vända tvivel och tvekan till tro och tillit som vi når vår inre kraftkälla och kan genomföra vad som helst, menar Ewa som skapade ABBA museet med passionen som drivkraft.