Frida Adamsson

Som Graphic Recorder så ritar hon det du talar, precis när du talar. Hon är tjejen som älskade att rita som barn men först som vuxen fick reda på att det fanns ett yrke som heter Graphic Recorder.

Någon som ritar och översätter i bilder medan andra talar i realtid. Så samtidigt som ni talar, filtrerar Frida bland orden och plockar fram essenserna på ett pedagogiskt och varmt sätt. Resultatet blir en sammanställd tavla av bilder och budskap.

Med Frida på plats blir era budskap fördjupade, tydligare och förlängda genom den färdiga bilden som stannar kvar hos er. Kvalitetssäkring hel enkelt!

Frida anlitas flitigt för föreläsningar, workshops, utbildningar, företagsevent och seminarier. Överallt där grupper samlas för att få en samsyn på ett eller annat sätt.

Förutom att Frida ritar när andra talar, så inspirerar även Frida andra i att använda det visuella språket mer. Genom sina inspirationsworkshopar för medelstora till stora grupper får man chansen att prova på det visuella verktyget grafisk faciltiering.

Vill man lära sig mer erbjuder Frida även grundkurser på organisationer för mindre till medelstora grupper om halv-eller heldagar. Inga förkunskaper krävs!

Efter kursens slut garanterar Frida att ALLA KAN RITA!

Om Frida

Under sitt första professionella år gjorde hon en raketkarriär med bland andra SAAB, Kommunal, Jönköpings Flygplats, Skellefteå Flygplats, Region Västmanland, Tillväxtverket, samtliga anställda inom Gislaveds kommun, Haninge IF, HSB och diverse ledningsgrupper.

Frida har hunnit med att utbilda sig som coach, projektledare och grafisk facilitator. Så med mer än 20 års erfarenhet från olika typer av branscher och projekt i olika roller, är Fridas bredd idag hennes vassaste verktyg. Som person är Frida en typisk lagspelare med ett driv och passion att lyfta andra i sin omgivning.

Bakgrund

  • Coach
  • Projektledare
  • Grafisk facilitator
  • Utbildare

Föreläser om

  • Bli vassare på det visuella språket!
  • Graphic Recording
  • Illustrationer
  • DISC – personprofiler
Föreläsare - Frida Adamsson

Vill du boka eller skicka en intresseanmälan?

För att boka Frida Adamsson och/eller få mer information, fyll i intresseanmälan nedan eller ring 031-733 33 30 / 08-796 60 30