Frida Boisen

Frida Boisen har blivit utsedd till världsmästare i sociala medier 2014, vald till Årets Affärsnätverkare och är en av Sveriges mest omtalade och inspirerande mediepersonligheter.

Om Frida

Frida är journalist, författare, sociala medier-strateg samt digital chef på Bonnier Tidskrifter. Just nu är hon aktuell med boken ”#digitalsuccé – Så lyckas du med sociala medier” som kom ut i oktober 2015.

Så blir Du nummer ett i den digitala framtiden

Frida Boisen delar med sig av sina bästa tips på hur du blir viral, bygger ditt varumärke och hur du får din trafik att öka rekordsnabbt.

Det är omöjligt att inte smittas av Fridas inspirerande entusiasm, kunnighet och positiva energi när hon på ett initierat sätt beskriver dagens och morgondagens möjligheter i en ny värld.

Hur kan ni som organisation använda sociala och digitala medier och smarta strategier för att nå era mål när det gäller ledarskap, resultat, affärsutveckling, med mera? Det finns en enorm potential som bara väntar på att förlösas i ditt team.

Bakgrund

  • Journalist
  • Chefredaktör
  • Författare

Föreläser om

  • Sociala medier
Föreläsare - Frida Boisen

Vill du boka eller skicka en intresseanmälan?

För att boka Frida Boisen och/eller få mer information, fyll i intresseanmälan nedan eller ring 031-733 33 30 / 08-796 60 30