Frida Panoussis

Frida ”FridaRit” Panoussis ritar när någon talar. Frida är  Graphic Recorder, mötesritare, live-illustratör som visualiserar och sammanfattar det som sker under möten, föreläsningar eller event.

Frida är en av få med denna unika kompetens med att simultant lyssna och rita för att ge en extra dimension och minnesbilder. Med mångårig erfarenhet från näringslivet, utbildningar och kundmöten tillför hon den samsyn som så väl behövs i dagens komplexa verklighet.

Graphic recording är en trend som vuxit fram ur ett behov att göra konferenser och möten mer levande, kreativa, effektiva och rent av lönsamma. Tekniken har använts länge i USA och är nu på väg in i Europa. Steve Jobs och Nikes grundare har använt metoden.

Med en Graphic Recorder på ditt möte får du en tydlig och samstämmig bild av det mötet handlade om och vad ni kom fram till. Frida lyfter fram det viktigaste på ett tydligt och inspirerande sätt.

Om Frida

Frida har lång erfarenhet inom verksamhetsutveckling från näringslivet och offentlig sektor i roller som projektledare,KAM och marknadschef. Frida har jobbat med kundutveckling med kunder som ICA, IKEA, SPP, Fortum, Skatteverket, Pensionsmyndigheten, Radiotjänst och Volovo finans.

Bakgrund

Marknadschef

Föreläser om

Mötesritare

Föreläsare - Frida Panoussis

Vill du boka eller skicka en intresseanmälan?

För att boka Frida Panoussis och/eller få mer information, fyll i intresseanmälan nedan eller ring 031-733 33 30 / 08-796 60 30