Helena Berggren

Arbetsglädje, kommunikation, attityd – Helena Berggren arbetar med att hjälpa organisationer vid förändringar och brinner för personlig utveckling genom eget ansvar.
Föreläsare - Helena Berggren

Om talaren

Helena Berggren har arbetat med ledarskap hela sitt yrkesverksamma liv, nationellt och internationellt, bland annat inom DHL och Global Blue (taxfree shopping).
Helena har även erfarenhet av personbedömning och rekrytering genom arbete med executive search på rekryteringsföretaget Sims. 1996 startade Helena eget bolag inom helhetshälsa. Där har hon hjälpt över 7000 personer att finna en bättre livssituation och hälsa. Idag arbetar Helena som organisationskonsult och hjälper företagsledningar att lösa problem som uppstått bland personer inom organisationen.
Under sina föreläsningar delar Helena öppenhjärtligt med sig av egna erfarenheter. Det berör och inspirerar. Att ge insikter och motivation till förändring/förbättring är Helenas glöd och därför är hon en flitigt anlitad förändringsledare.
Helenas devis är ”Resultat får du inte av vad du vet utan av vad du GÖR” och hon brinner för personlig utveckling genom eget ansvar och tror stenhårt på att rätt attityd är viktigare än rätt resurs.