Jan Blomström

Jan Blomström benämns som en ödmjuk sanningsförmedlare med budskap lika befriande som utmanande, alltid med er utveckling i fokus. Ingen lämnar hans föreläsningar oberörd, oavsett om det rör de små sammanhangen eller de stora arrangemangen.

Om Jan

Jan har stor erfarenhet att lyfta chefer och medarbetare inom mängder av brancher. Han drivs av att tala klarspråk och förmedla framtidssäkra verktyg för såväl ledare som medarbetare. Alla resonemang är väl grundade i affärspsykologiskt teori och forskning såväl som i allmän men utmanad praxis.

Jan är utbildad psykologspecialist i Norge och han besitter en unik dubbelkomptens som organistionspsykolog och neuropsykolog. Samtidigt titulerar han sig affärspsykolog för att lyfta fram det ni alla står mitt i, nämligen fusionen mellan hur vi agerar på jobbet och den effekt, den affär agerandet ska leda till. Med Jan som föreläsare märker ni tydligt hans beyond leadership-koncept där han förmedlar sin kärlek för nya generationens ledarskap och framförallt kärleken till just den samverkan och effekt i verksamheterna som uppnås med riktigt bra ledning.

Ska ni satsa på chefsstöd eller om ni vill driva och säkra upp genomgripande förändrings- och utvecklingsprojekt, då samarbetar ni med Jan som affärspsykolog och konsult. Ni kan också inspireras av honom i Proleadpodden eller läsa han böcker.

Glänsa på jobbet

När ni vill prestera som bäst när det gäller som mest är Jan Blomström föreläsaren för er. Hans förmåga att göra det komplex enkelt gör det möjligt för er att glänsa på jobbet!

Föreläser om

Framtidssäkrat ledarskap

Prestationsinriktat ledarskap

Arbetsplatsen som talangfabrik

Så presterar vi som bäst när det gäller som mest

Att arbeta inom funktionshinderomsorgen och LSS

Matnyttigt om arbetet kring de äldre

“Jan har en klok syn på chefsrollen och ger i föreläsningar och i sina böcker handfasta och inspirerande råd för hur du som chef kan utveckla dig och dina medarbetare”

Hanna Broberg Chefsstrateg Akademikerförbundet SSR / Svensk Chefsförening

Bakgrund

 • Författare till bl.a. Chefen som personlig tränare
 • Talangaccelererande ledarskap
 • Talangfabriken
 • Älskade assistent och
  Älskade äldreomsorg

Föreläser om

 • Affärsmannaskap
 • Affärsutveckling
 • Arbetsplatskultur
 • Bemötande
 • Ledarskap
Föreläsare - Jan Blomström

Vill du boka eller skicka en intresseanmälan?

För att boka Jan Blomström och/eller få mer information, fyll i intresseanmälan nedan eller ring 031-733 33 30 / 08-796 60 30