Johan Rheborg

Det går inte en dag utan att Johan Rheborg syns i tv, på bio eller på teater. Publiksuccéerna är legio. Johan menar att ilska och humor faktiskt hör ihop, något man kan få uppleva i många av hans framträdanden

Om Johan

Johan Rheborg är manusförfattare, skådespelare, komiker, reklamfilmsregissör och föreläsare. Han blev känd för hela svenska folket när han gjorde rollen som Percy Nilegård. Tillsammans med Killinggänget har han gjort succéer som ”Glenn Killing i manegen”, ”Nilecity” och ”Fyra små filmer”.

Johan tar uppdrag som ståupp-komiker, konferencier och föreläsare. I sina föreläsningar talar han om ”Kreativitet” och ”Konsten att våga”. I föredraget ”Varför gör man det man gör?” berättar Johan mer personligt om sina drivkrafter som komiker och kreativ person.

Johans filosofi är att humor och ilska hör ihop. Humor måste vara personlig och bra humor kommer ur jobbiga personliga upplevelser. Föredraget håller en allvarlig ton som i slutet garanterat vänds till skratt när Johan bjuder på egna dråpligheter med en avslutande stand-up. Befriande på ett skönt sätt!

Bakgrund

  • Medlem i Killinggänget
  • Medverkar i tv-serien “Solsidan”
  • Skrivit flera hyllade filmer och tv-serier

Föreläser om

  • Humor
  • Kreativitet
Föreläsare - Johan Rheborg

Vill du boka eller skicka en intresseanmälan?

För att boka Johan Rheborg och/eller få mer information, fyll i intresseanmälan nedan eller ring 031-733 33 30 / 08-796 60 30