Johnny Sundin

Johnny Sundin är entreprenören och scenpersonligheten som alltid gått sin egen väg och som brinner för kreativitetens möjligheter.
Föreläsare - Johnny Sundin

Om talaren

I bagaget finns en stor och gedigen erfarenhetsbank från många olika områden: moderator, standup-comedy på TV, kåserier i radio, konferencier på branschgalor, manusförfattare, projektledare på event, performance på kundaktiviteter, föreläsare på konferenser, utbildningar i presentationsteknik och workshops inom idéskapande.
Humor är alltid det självklara ledordet när Johnny är inblandad, kanske för att det är världens mest effektiva verktyg för att få människor att fungera i grupp och ta till sig ett budskap.
Johnny tar uppdrag som föreläsare både i sin inspirationsföreläsning Älska det du inte vet – ännu! ® och i presentationsteknik. Han har även ett alter ego – ”Galenkonsulten” – som kan plockas fram när allvaret riskerar att ta överhanden. Hisnande analyser och nya insikter garanteras! .
Johnny har under hösten 2016 lanserat en ny spännande föreläsning! Framtidsplaneten – trendspaningar och nytänk i ett universum av möjligheter! En inspirerande resa in i framtiden presenterad med Johnnys unika berättarstil. Underhållande och tänkvärt på samma gång!
Johnny är även en mycket omtyckt moderator och ett proffs på att skapa minnesvärda, uppskattade och effektiva möten.