Jonas Colting

Med 20 års elitidrottande och aktivt kunskapssökande bakom sig har Jonas etablerat en mycket bred kompetens inom en mängd olika områden. Detta har resulterat i två böcker samt en mängd olika artiklar och krönikor i olika sammanhang.
Föreläsare - Jonas Colting

Om talaren

Det är med utgångspunkt i denna kunskap och erfarenhet som Jonas utvecklat en filosofi med livskvalitet och hälsa som den röda tråden genom träning, mat, inställning och våra kroppars funktionalitet.
Jonas kommer att leverera sina bästa tips, skarpaste resonemang och tydligaste argument som kommer att inspirera och motivera dig att göra de förändringar som du kan göra på vägen mot bättre hälsa och mer energi.
Jonas föreläsningar brukar varva skratt med eftertanke och humor med allvar. Dessutom sticker Jonas mer än gärna ut hakan och punkterar konventionella åsikter och gamla kunskaper och bjuder in till diskussion.
Jonas Colting har vid sidan av sitt idrottande etablerat sig som en mycket eftersökt föreläsare och rådgivare med träning, hälsa och mat som sitt specialområde. Han skriver också regelbundet i Runner´s World.