Karin Idar

Giraffspråket är en språklig kommunikationsmodell som bygger på en ärlig, öppen och tydlig kommunikation, samtidigt som den innefattar respekt och empati.

Om Karin

Karin Idar är jurist, f d åklagare och utbildningskonsult. Sedan mer än 15 år tillbaka håller hon mycket uppskattade kurser och föreläsningar i kommunikation och konflikthantering.

Giraffspråket är ett kraftfullt redskap för att nå fram med ditt budskap och verkligen höra vad andra säger. Giraffen symboliserar med sin långa hals och stora hjärta överblick och ett empatiskt förhållningssätt.

Missförstånd och konflikter är ”tidstjuvar” som kostar mycket både i form av energi och pengar. När vi ökar vår medvetenhet om vad som händer i kommunikationen mellan människor har vi mycket större möjlighet att nå fram med våra budskap. Det hjälper oss också att verkligen höra vad andra säger, oavsett hur de uttrycker sig.

Ord väcker varierande associationer hos olika människor och då blir det mottagaren hör mer eller mindre förvanskat. Giraffspråket hjälper oss att överbrygga våra olika föreställningsvärldar. Är en person arg, ledsen eller rädd är det väldigt lite som når fram. Att t ex förklara sig för en upprörd person är oftast lönlöst. Modellen ger ett mer effektivt sätt att hantera kommunikationen.

Karin är en mycket inspirerande och karismatisk föredragshållare som öppnar ögonen på sina deltagare.

Bakgrund

  • Åklagare
  • Utbildningskonsult

Föreläser om

  • Arbetsglädje
  • Förändring
  • Kommunikation
  • Konflikthantering
Föreläsare - Karin Idar

Vill du boka eller skicka en intresseanmälan?

För att boka Karin Idar och/eller få mer information, fyll i intresseanmälan nedan eller ring 031-733 33 30 / 08-796 60 30