Karin Tydén

Karin föreläser om hur du kodar om och bygger en lyckligare hjärna.
Föreläsare - Karin Tydén

Om talaren

Karin Tydén är expert på att skapa snabba förändringar, ofta med bara en session. Med sin Rapid Transformational Coaching, specifika tekniker och hypnos hjälper hon dig att förändra ditt liv snabbt, kraftfullt och varaktigt. Hennes klienter säger att det är som att uppgradera sitt operativsystem. Karins bas är i Malmö, men hon arbetar med klienter över hela världen.

FÖRELÄSNING 

En crash course i hur du styr din hjärna mot fenomenal framgång

  • Vill du ha bättre självförtroende?
  • Vill du få saker gjorda?
  • Vill du bli av med dåliga vanor?
  • Vill du våga mer?
  • Karin Tydén, en av Europas bästa Mind Hackers som jobbat med tusentals klienter över hela världen, hjälper dig att förstå hur ditt undermedvetna fungerar och hur du bryter gamla mönster för att accelerera din personliga utveckling. Du kan skapa bättre självförtroende och mer action i ditt liv direkt efter föreläsningen.

Längd: 45-90 minuter

Karin Tydén är expert på att skapa snabba förändringar. Med sin Rapid Transformational Coaching (RTC), mind hacking och hypnos hjälper hon dig att förändra ditt liv snabbt och kraftfullt. Hennes klienter säger att det är som att uppgradera sitt operativsystem. Karins bas är i Malmö, men hon arbetar med klienter över hela världen.