Karin Tydén

Karin Tydén är verksam i drygt 25 länder och är idag en av Europas vassaste inom Mind Hacking. Hon har en nästan övernaturlig förmåga att förstå och ”hacka” mekaniken bakom människors undermedvetna mönster och skapa nya och bättre strategier i livet. Karin har hjälpt tusentals människor att maxa sin potential och är ofta coach åt coacherna. Karin är årets vinnare av European Enterprise Award 2019 – Recognised Leader in Mental Health Training Services. Karin har tidigare bland annat arbetat som TV-producent, Brand Manager och PR-konsult.

Programmera för framgång
En crash course i hur du styr din hjärna mot fenomenal framgång. Hur du hackar koden i den programmering som hindrar dig att nå dit du vill. Det blir en spännande resa i ditt undermedvetna, med många AHA-upplevelser och användbara verktyg. Du får även med dig hem ljudfiler för att stärka dig på din väg framåt.

Vad du kommer lära dig:
Hur ditt mentala operativsystem fungerar
Kommunikation med ditt undermedvetna
Självhypnos
Hitta din GPS så du kan fatta rätt beslut
Skapa modet att ta action
Bygga känslan ”jag kan” och ”jag är värdefull”
Framgångsformulan

Karin har en fil.kand i medie- och kommunikationsvetenskap. Hon har även studerat journalistik, psykologi, prestationsutveckling, ledarskap, marknadsföring, företagsekonomi, retorik och strategic management. Hon har arbetat som TV-producent i 16 år och som brand manager, marknadsansvarig, PR-konsult och Success Manager i drygt 10 år, och med ansvar för nyckelkunder som exempelvis Coca-Cola, Microsoft och SVT.

Sedan 8 år tillbaka arbetar hon som en av Europas skickligaste Mind Hackers och coach.
Mind Hacking, ett nytt och effektivt sätt att förändra tankar, känslor och beteenden. Du guidas på en spännande resa in i ditt undermedvetna operativsystem, The Matrix, och du får lära dig smarta och enkla #mindhacks för att du ska kunna använda mer av din potential. Du får lära dig hur du hackar din undermedvetna programmering som styr 95% av din dag och hur du tar kommandot över din hjärna och ditt liv.

I december 2019 släppte Karin sin efterfrågade bok Mind Hacking – en praktisk guide för power och frihet

Bakgrund

  • Fil.kand i medie- och kommunikationsvetenskap
  • TV-producent
  • Brand manager
  • Marknadsansvarig
  • PR-konsult
  • Success Manager
  • Internationellt certifierad hypnotisör

Föreläser om

  • Hjärnan
Föreläsare - Karin Tydén

Vill du boka eller skicka en intresseanmälan?

För att boka Karin Tydén och/eller få mer information, fyll i intresseanmälan nedan eller ring 031-733 33 30 / 08-796 60 30