Kristoffer Appelquist

På ett engagerat och roligt sätt föreläser Kristoffer Appelquist om hur man är rolig på beställning. Han lär ut enkla verktyg för hur du blir bättre på att få fram ditt budskap med hjälp av humor.

Om Kristoffer

Komikern Kristoffer Appelquist har uppträtt under de mest spännande förutsättningar. Han har uppträtt för mördare och knarksmugglare på Kumlaanstalten. Han har kört standup för tyska och italienska soldater i Afghanistan.

Under de senaste tio åren har han medverkat i de flesta svenska humorprogrammen, turnérat med de egna soloföreställningarna ”KRIG” och ”Drömmen om Amerika”, skrivit, regisserat och producerat föreställningar åt andra komiker samt intervjuat politiker i den egna podcasten ”Synfält Framåt”.

Skämta fram, inte bort är föreläsningen om de verktyg han skaffat sig på vägen.

All kommunikation sker på mottagarens villkor, men vilka är dessa villkor? När det gäller att få en publik att skratta så handlar det naturligtvis till viss del om talang, hur mycket förmåga talaren har med sig när det gäller att locka till skratt. Men, det handlar också om att ha de verktyg som behövs för att skapa ett skämt. Skämt som kan gjuta ny energi i en trött åhörarskara, skämt som kan vara den välbehövliga ventilen som vänder en spänd stämning till en avslappnad.

Kristoffer behärskar dessa verktyg och nu vill han gärna lära ut sina knep till dig! Det är en halsbrytande rolig föreläsning om status, spända bågar, gemensamma referenser och om hur Patos alltför ofta är det som saknas när chefen pratar.

Kristoffer tar även uppdrag som moderator och konferencier. Kristoffer läser på och sätter sig in i din verksamhet och specialskriver material enkom för detta tillfälle.

Självklart kör Kristoffer även standup – klassisk clown till kaffet.

Bakgrund

  • Komiker
  • TV-programledare

Föreläser om

  • Humor
  • Kommunikation
Föreläsare - Kristoffer Appelquist

Vill du boka eller skicka en intresseanmälan?

För att boka Kristoffer Appelquist och/eller få mer information, fyll i intresseanmälan nedan eller ring 031-733 33 30 / 08-796 60 30