Leila Söderholm

Leila är en flitigt anlitad föreläsare med över 20 års samlad erfarenhet av träning, kost och hälsa.

Om Leila

Hon är trebarnsmamman som tävlat i både kanot och streetracing med sin motorcykel. Med sin enkla, lekfulla inställning till hälsa och träning inspirerar hon människor dagligen till rörelse som faktiskt blir av.

Leila är träningsexpert på TV4, frilansande medarbetare till flera av Sveriges största magasin och en otroligt omtyckt inspiratör. Leila lämnar ingen oberörd; hon inspirerar alla oavsett vem du är.

Såväl träningsentusiasten som farmor med rullator känner att hon träffat just dem mitt i prick och inspirerat dem med sina tips. Hälsa är alltid en helhet och det finns många enkla förändringar vi kan göra i vår egen vardag för att må så bra som möjligt. Leila hjälper oss se humor i allt som har med hälsa att göra – du kommer skratta dig igenom föreläsningen och gå därifrån fylld av motivation och energi.

Hälsan, kroppen och själen är något vi måste ta hand om mycket väl. Vill du veta hur du kan lura din hjärna att göra det som är bra för dig? Hur du ska ta dig ur gamla spår? Hur du ska tänka, äta och hur du ska träna?

Leilas inspirerande föreläsning visar hur enkelt det kan vara att hitta tid för träning och hälsa.

Deltagarna får små, enkla tips på hur de kan få in rörelse i livet och hjälpa kroppen att orka med vardagen. Sömn, relationer och mål är också viktiga parametrar som måste få plats för att skapa ett bra liv. Leila är alltid ett motiverande och uppskattat inslag under konferens, kickoff eller event.

Leila Söderholm är ”Årets inspiratör 2017”, ett pris som delas ut av 2,6 miljonerklubben.

Bakgrund

    Kost- och träningsexpert i TV4 samt
    tidningarna Amelia och MåBra.

Föreläser om

  • Kost
  • Träning
  • Hälsa
  • Friskvård
  • Motivation & Inspiration

Vill du boka eller skicka en intresseanmälan?

För att boka Leila Söderholm och/eller få mer information, fyll i intresseanmälan nedan eller ring 031-733 33 30 / 08-796 60 30

“Leila motiverar och inspirerar utöver det vanliga med sin sprudlande energi. Mycket lekfullt, visuellt och roligt.”

Kerstin Broström, eventchef Bonnier