Maria Möller

Karismatisk sångerska. Sofistikerad femme fatale. Generös diva. Slipad komiker. Virtuos imitatör. Maria Möller – Kropp. Röst. Ord.

Om Maria

Hur kan vi bli bättre på att medvetandegöra hur vi kommunicerar? Vad har vi att vinna på det? Hur påverkas du och andra av din röst och hur viktig är den? Maria Möller är en makalös berättare som med både humor och allvar föreläser om kommunikation och energier oss människor emellan.

Maria Möller är den uttrycksfulla sångerskan och den knivskarpa imitatören som både berör på djupet och får folk att skratta sig hesa i teaterfåtöljerna. Bakgrunden har hon från arbete både bakom, framför och på scenen. Några stora samarbeten och uppsättningar som Maria deltagit i är: ”Carmen”, ”Kristina från Duvemåla”, ”Chess”, ”Sound of Music”, tillsammans med flera av Sveriges bästa symfoniorkestrar.

Medlem i humorgänget R.E.A. på Hamburger Börs under några år. På senare år har Maria bl.a. haft flera framgångsrika egenföreställningar där hon blandar sin musikaliska och röstliga bredd, med både allvar och humor.

Bakgrund

  • Sångerska
  • Klassiskt skolad mezzosopran
  • Skådespelerska
  • Komiker och imitatör

Föreläser om

  • Kommunikation
Föreläsare - Maria Möller

Vill du boka eller skicka en intresseanmälan?

För att boka Maria Möller och/eller få mer information, fyll i intresseanmälan nedan eller ring 031-733 33 30 / 08-796 60 30

”Maria Möller var skicklig och superunderhållande!”

Deltagare på Stora Må Bra-Dagen (dec 2011)