Mattias Ribbing

Ett vässat minne är en stor konkurrensfördel oavsett vilken bransch man verkar inom. All form av inlärning baseras på vår förmåga att minnas. Mattias Ribbing, trefaldig svensk mästare i minne tar dig med på en resa in i hjärnans fantastiska värld.

Om Mattias

Mattias tröttnade på att glömma bort saker och började då aktivt att träna sitt minne. 10 månader senare vann han sitt första SM i minne. Prestationerna är spektakulära, men den stora nyttan med ett bra minne finner vi i vardagen och på jobbet.

På ett intressant och underhållande sätt visar Mattias att ett mästarminne är en förmåga som alla kan öva upp. Som åhörare får du med dig flera praktiska verktyg hem att använda direkt i din egen vardag. Dessutom bjuds du på en exklusiv uppvisning av en äkta minnesmästare.

Mattias Ribbing är även författare till boken ”Vägen till mästarminne” där han ingående förklarar teknikerna till ett bättre minne. Boken blev bland annat vald till en av 2011 års bästa självhjälpsböcker av tidningen Leva PS.

Bakgrund

  • Professionell utbildare

Föreläser om

  • Inspiration
  • Minnesträning
Föreläsare - Mattias Ribbing

Vill du boka eller skicka en intresseanmälan?

För att boka Mattias Ribbing och/eller få mer information, fyll i intresseanmälan nedan eller ring 031-733 33 30 / 08-796 60 30

“Dina metoder kan vara nästa stora revolution inom pedagogiken. Jag är helt övertygad om att detta kommer finnas med i skolornas utbildningsplan förr eller senare.”

Mikael Kvist, gymnasielärare