Mia Skäringer

Mia Skäringer är en extremt öppen och ärlig person. Sådan har hon alltid varit; det tillhör hennes personlighet. Men när hon blev känd, upptäckte hon att hon behövde ha en strategi för hur hon använder sin personlighet.

Föreläsare - Mia Skäringer

Om talaren

Mia Skäringer känner du igen från Solsidan och Mia & Klara på tv. Mia och parhästen Klara Zimmergren slog först igenom i humorprogrammet Roll on i P3. När de sedan gick rakt igenom tv-rutorna var succén total.
Mia är skådespelerska, framgångsrik författare och krönikör i flera tidningar. Hon har bland annat skrivit boken ”Dyngkåt och hur helig som helst”, vilken också blev en hyllad scenshow. Just nu är hon aktuell med tv-programmet ”Mia på Grötö” samt tv-serien ”Solsidan”. Mias humor rymmer mycket svärta och varje figur hon gestaltar har en allvarlig botten. Gulletussan, Tabitha, m fl. Mias karaktärer har kommit att bli oerhört älskade.

Mia Skäringer är en extremt öppen och ärlig person. Sådan har hon alltid varit; det tillhör hennes personlighet. Men när hon blev känd, upptäckte hon att hon behövde ha en strategi för hur hon använder sin personlighet. I sin föreläsning tar Mia upp frågan hur vi använder oss av vår personlighet på jobbet. Hur bryter vi invanda mönster och roller i vardag och arbete? Vem är jag i förhållande till andra och de roller vi spelar?