Navid Modiri

Allt är påhittat – bli en sån som hittar på. Navid Modiri är en av Sveriges mest anlitade och hyllade föreläsare inom kreativitet.

Om Navid

Hans grundtes är enkel: allt som finns idag har hittats på av människor innan oss vilket betyder att framtiden skapas av oss idag. Navid uppmanar människor till att tänka, utmana och skapa genom att bryta den påhittade väggen mellan föreläsare och publik.

Navid började först synas som offentlig person som frontman för musikgruppen Navid Modiri & Gudarna, sedan som programledare på bland annat Frank i P3 och som programledare för Filmkrönikan i SVT. 2009 startade han bloggen ‘365 saker du kan göra’ som belönades med Stora Bloggpriset och 2011 blev Navid Modiri vald till Årets kommunikatör av tidskriften Populär kommunikation.

Navid var med och startade mångfaldsprojektet Sverige 3.0, spelade sommaren 2014 golf med Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson för att visa på vikten av det goda samtalet och pratade om detta i sitt sommarprat samma sommar. Under hösten 2014 var Navid programledare för Sveriges Televisions och Utbildningsradions program ”Diktatorn”.

Bakgrund

Musiker, kreatör och entreprenör. Tidigare programledare i P3 (Frank och P3 Populär) och på SVT (Filmkrönikan). Vinnare av Stora Bloggpriset 2009 och vald till Årets kommunikatör 2011

Föreläser om

  • Entreprenörskap
  • Kommunikation
  • Kreativitet
  • Ledarskap
Föreläsare - Navid Modiri

Vill du boka eller skicka en intresseanmälan?

För att boka Navid Modiri och/eller få mer information, fyll i intresseanmälan nedan eller ring 031-733 33 30 / 08-796 60 30