Oskar Kihlborg

Oskar Kihlborg är äventyrare, föreläsare och fotograf. 1990 blev han och Mikael Reuterswärd de första svenskarna att bestiga Mount Everest.

Om Oskar

Sedan dess har Oskar organiserat och genomfört expeditioner till några av världens högsta berg, däribland K2, och han blev den förste skandinaven att nå toppen av Mount Lhotse (8,516m).

Oskars passion för vatten och hav har lett till expeditioner ovan och under ytan. Han var bland annat med ombord när 80-fotssegelbåten Nicorette slog världsrekord över Atlanten. Som delägare i företaget Svenska Äventyr arbetade Oskar med utveckling av individer och grupper i företag och organisationer.

2013 var Oskar expeditionsledare i SVT:s andra säsong av ”Mot Alla Odds” och sommaren 2014 var han Sommarpratare i P1 och blev utsedd till den sommarpratare med flest lyssnare.

Oskars föreläsning:

Ingår du i ett företag, grupp eller organisation som vill utveckla er som grupp och er själva, vågar anta utmaningar och gå utanför komfortzonen?

Att fira sig nedför en 20 meter hög klippvägg kan för en del vara obehagligt. När man har klarat av det känner man ofta ett adrenalinpåslag och får en kick. Det kan ju vara en kul aktivitet. Men inget mer.

Genom den här aktiviteten lär du dig hur hjärnan fungerar när vi ställs inför obehag, oavsett om det är en klippvägg eller en arg kund. Hur kan du som individ hjälpa dina arbetskamrater att spränga sina gränser?

Hur kan du påverka din kropp med hur du tänker? Eller tvärtom? Verktyg som lätt kan omsättas i praktiken på jobbet och som lärs ut i en miljö där alla är lika.

På ett motiverande, träffsäkert och levande sätt berättar Oskar Kihlborg utifrån sina egna erfarenheter. Varje uppdrag anpassas till situationen och gruppens behov.

Bakgrund

  • Äventyrare

Föreläser om

  • Äventyr
  • Teamutveckling
  • Drivkrafter
  • Rädslor
  • Mål & målsättningar
Föreläsare - Oskar Kihlborg

Vill du boka eller skicka en intresseanmälan?

För att boka Oskar Kihlborg och/eller få mer information, fyll i intresseanmälan nedan eller ring 031-733 33 30 / 08-796 60 30